.

Proiecte vitale pentru judeţul Hunedoara, dezbătute la reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Vest 2021-2027

“Am participat, astăzi, la reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Vest 2021-2027, desfășurată la sediul Consiliului Județean Timiș. A fost o întâlnire de lucru în care am discutat și am luat decizii importante pentru viitorul nostru, al hunedorenilor.
Colaborarea strânsă cu Agenția de Dezvoltare Regională Vest și implicarea în acest program de finanțare reprezintă o șansă reală de a susține proiecte vitale pentru județul Hunedoara și întreaga regiune.
Am dezbătut teme esențiale precum sprijinul pentru IMM-uri, revitalizarea și regenerarea urbană, măsurile destinate grupurilor vulnerabile, susținând astfel angajamentul nostru pentru o dezvoltare echitabilă și sustenabilă.
De asemenea, au fost abordate aspecte importante privind domenii precum cercetarea-dezvoltare-inovare și digitalizare, conștienți fiind că aceste domenii reprezintă baza pentru o creștere economică durabilă.
Mulțumesc tuturor celor implicați pentru eforturile depuse și pentru dialogul constructiv”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate