.

Prinşi de poliţiştii rutieri în timp ce conduceau fără permis

Doi bărbaţi s-au ales cu dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunii de  conducere pe drumul public a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului se a conduce i-a fost suspendat.

În data de 07.02.2019, ora 09:30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Petroșani în timp ce executau supravegherea traficului rutier  în vederea reducerii reducerea riscului rutier în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pe strada Anton Pann, din municipiul Petroșani, zona trecerii la nivel cu calea ferată, au depistat un bărbat în vârstă de 57 de ani din municipiul Petrosani, în timp ce conducea o autoutilitară, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a  întocmit dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunii de  conducere pe drumul public a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului se a conduce i-a fost suspendat.

În data de 07.02.2019, în jurul orei 17:20, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Haţeg au depistat un bărbat în vârstă de 41 ani din comuna Densuș, în timp ce conducea pe DC 90, în localitatea Peșteana, o autoutilitară având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de  conducere pe drumul public a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului se a conduce i-a fost suspendat.

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate