.

Prins de poliţişti după ce a furat un telefon mobil din primărie

Deva. Prins de poliţiştii Biroului Investigații Criminale, la scurt timp după ce a sustras un telefon mobil. Cel bănuit de comiterea furtului a fost identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere şi reţinut pentru 24 de ore.

 În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore faţă de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din  municipiul Petroșani, recidivist.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti (pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere) la scurt timp după ce a comis o infracţiune de  furt calificat. Potrivit probatoriului, acesta, în cursul zilei 25.02.2019, în jurul orei 13:35, a pătruns fără drept într-un birou aparținând municipalităţii, de unde, profitând de faptul că nu se afla nicio persoană în preajmă, a sustras telefonul mobil (în valoare  de 3.900 de lei) aparținând unei angajate a instituției.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie formulate propuneri de arestare preventivă către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.

Telefonul mobil sustras a fost recuperat de poliţişti (de la o persoană din municipiul Brad, care l-a cumpărat la preţ de chilipir de la prezumtivul autor) şi restituit părţii vătămate.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate