.

Prins de poliţişti după ce a comis tâlhării în tren

Un bărbat din comuna Brănişca, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, a fost identificat şi reținut de poliţiştii de la  Transporturi Feroviare şi, ulterior, arestat preventiv.

La data de 15.02.2019, în jurul orei 23:00, poliţiştii Postului de Poliție T.F. Simeria au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din  orașul Simeria,  cu privire la faptul că, în timp ce călătorea cu trenul de la Stația Deva la Stația Simeria, i-au fost sustraşi 650 de lei și un card bancar prin violență, de către bărbat care l-a lovit l-a îmbrâncit, după care a  fugit.

În urma cercetărilor, poliţiştii Serviciului județean de Poliție Transporturi Hunedoara au identificat și reținut prezumtivul autor al tâlhăriei comise la data de 15.02.2019.

Acesta este un bărbat de 38 de ani, din comuna  Brănișca, care a fost prezentat Judecătoriei Deva cu propunere arestare preventivă. În urma analizării materialului probator, magistraţii au dispus, la data de 17.02.2019, arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

***

 Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să vă luaţi măsuri de precauţie, mai ales când circulaţi noaptea, la ore târzii, pe străzi pustii sau neiluminate. 

 Nu purtaţi în mod ostentativ bijuterii sau alte bunuri de valoare, cum ar fi telefoanele mobile. Dacă observaţi că sunteţi urmăriţi, nu ezitaţi să cereţi ajutor trecătorilor de pe stradă. Este important să vă păstraţi calmul. Neintrând în panică, veţi putea sesiza cu multă claritate intenţiile agresorului, posibilităţile de apărare sau de acţiune pentru a scăpa din zona de influenţă a acestuia. Dacă sunteţi victima unei agresiuni, încercaţi să reţineţi multe semnalmente ale autorului şi anunţaţi de îndată poliţia; sporiţi, astfel, şansele de identificare, prindere şi pedepsire ale agresorului

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate