.

Primăria Hunedoara are cei mai mulţi „urmăritori” pe facebook dintre toate instituţiile similare din Transilvania: peste 50.000

Încercăm să păstrăm o legătură permanentă cu dumneavoastră şi prin intermediul acestei pagini. Vă oferim informaţii utile, vă prezentăm stadiul proiectelor importante de investiţii ale municipalităţii, evenimente din viaţa comunităţii şi, atunci când este posibil, chiar şi răspunsuri la întrebări (în secţiunea de comentarii – pentru întrebările la care se poate răspunde „pe loc” şi/sau care nu privesc situaţii personale ori care nu necesită verificarea atentă a unor detalii/informaţii). De la bun început am realizat că, într-o perioadă în care tehnologia comunicaţiilor avansează rapid, deşi legislaţia nu o impune, trebuie să folosim şi această cale de comunicare.
Eforturile noastre nu rămân fără efect: zilele acestea, pagina oficială de facebook a Primăriei municipiului Hunedoara a atins şi depăşit „pragul” de 50.000 de persoane care o urmăresc (la ora actuală, cel mai mare număr de „urmăritori” ai unei pagini deţinute de o primărie din Transilvania, Banat, Crişana şi Maramureş).
„Încă din 2016, din primele mele zile ca primar al Hunedoarei, am dispus crearea unei pagini de facebook a Primăriei pentru că mi-am dat seama că este un mijloc de comunicare eficient cu hunedorenii. Pe lângă modalităţile de comunicare prevăzute de legislaţie (unele dintre ele deja cam învechite – mă refer la afişajul la sediul instituţiei, ca exemplu), pagina de facebook a adus acel „plus” de care era nevoie în ce priveşte relaţionarea cu cetăţeanul. Doleanţele exprimate pe această pagină, reacţiile pe care le-am avut şi le avem la diferite propuneri ale noastre, sugestiile şi chiar şi criticile formulate constructiv şi fără patimi politice nu ne rămân indiferente. Ne-am dorit mereu să ţinem pasul cu vremurile în care trăim şi cred că am reuşit asta şi în ceea ce priveşte sporirea şi îmbunătăţirea metodelor de comunicare cu cetăţeanul”, spune primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate