.

Primăria Deva susține performanța

Florentina Marincu Iuşco, atletă de la CNS Cetate Deva, a cucerit titlul de campioană naţională la săritura în lungime, la Campionatul Naţional Universitar, desfășurat în 26-27 ianuarie 2019  la Bacău.

Sportiva pregătită de antrenorul Nicolae Alexe a reușit să obțină o bună performanță la săritura în lungime cu 6,34 m, confirmând încă o dată valoarea sportului devean.

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Deva au susținut încă de anul trecut performanța în atletism a sportivei Florentina Marincu Iuşco și a antrenorului acesteia prof. Nicolae Alexe, sprijin care continuă și în 2019.

Prin HCL nr.320/2018 a fost aprobată suma de 300.000 lei din bugetul local, pentru perioada 1 septembrie 2018-31 august 2019, în vederea  asigurării condițiilor de pregătire și participare a sportivei la competițiile oficiale ale Federației Române de Atletism.

Banii alocați de la bugetul local al municipiului Deva sunt folosiți pentru cheltuieli de cazare, masă, transport, taxe de participare la competiții, echipamente și materiale sportive, taxe/vize medicale, indemnizații, alimentație de efort etc.

Printre obiectivele asumate de sportivă și antrenor în anul competițional 2018-2019 s-a aflat și clasarea pe locurile I-III la competițiile prevăzute în calendarul oficial al  Federației Române de Atletism.

Sportiva Florentina Marincu Iuşco a confirmat încă o dată înalta performanță, prin titlul de campioană naţională la săritura în lungime dobândit recent la Bacău.

Prin rezultatele sale remarcabile obținute la diverse competiții de gen, sportiva promovează imaginea Devei atât în țară cât și în străinătate.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate