.

Primăria Deva susține financiar Spitalul Județean de Urgență

Primăria Municipiului Deva a plătit o nouă tranșă de bani de la bugetul local către Spitalul Județean de Urgență din Deva, pentru achiziționarea de aparatură și echipamente medicale în Secțiile Interne II și Pneumologie, conform solicitărilor șefilor de secții.

Astfel, municipalitatea a plătit, marți, suma de 82.695,27 de lei, dintre care 34.806,31 de lei pentru Secția Interne II și 47.888,96 de lei pentru Secția Pneumologie.

Banii au fost alocați conform prevederilor Hotărârilor Consiliului Local nr. 93/2018 și 125/2018 privind aprobarea asocierii Municipiului Deva prin Consiliul Local Deva cu Spitalul Județean de urgență Deva.

De la începutul anului 2018 până în prezent, Primăria Municipiului Deva a plătit către  Spitalul Județean de Urgență o sumă totală de 401.965,34 de lei.

Primăria Municipiului Deva va continua să susțină financiar Spitalul Județean de Urgență –  chiar dacă acesta se află în subordinea Consiliului Județean Hunedoara – pentru că spitalul deservește, în cea mai mare parte, cetățenii municipiului Deva.

FOTO: CJ HUNEDOARA

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate