.

„Prietenie… pe o… sfoară…”, la Hunedoara

„Prietenie… pe o… sfoară…”, un parteneriat educațional național, dedicat promovării literaturii pentru copii și cultivării gustului pentru lectură a celor mai mici cititori, a ajuns la cea de a VII-a ediție și se pregătește să își întindă sforile în toată țară.

Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene „George Barițiu” Brașov a inițiat acest parteneriat dedicat Zilei Internaţionale a Cărții pentru Copii și Tineret, sărbătorită în fiecare an în 2 aprilie.
Astfel, în perioada 2 aprilie – 31 mai 2019, Biblioteca Municipală Hunedoara așteaptă copiii pentru a viziona o prezentare cu viața și opera lui Carlo Collodi, a lectura și a ilustra povestea „Pinocchio”.
Desenele realizate de copii vor fi selectate și ulterior expediate către celelalte biblioteci județene partenere (câte 5 pentru fiecare bibliotecă implicată în proiect), care vor constitui expoziţii. La rândul lor, celelalte biblioteci vor proceda în același fel. Astfel, fiecare dintre expoziții va conține câte 5 desene de la fiecare bibliotecă județeană participantă. Desenele vor fi expuse pe o … sfoară. /fb Primaria Hunedoara

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate