.

Președintele trădător al României trebuie suspendat!

România se află într-un pericol permanent, sub conducerea președintelui Klaus Iohannis. Acest președinte are o agendă proprie pe care o duce la îndeplinire „pas cu pas”. O agendă de unde lipsesc interesele și nevoile românilor. Iohannis este fidel altor interese, pe care le-am putea intui, văzându-l cum acționează.

Ne-am obișnuit cu un președinte care merge la reuniuni internaționale, semnează diverse acorduri, face angajamente, dar nu ne comunică nimic. Președintele nostru vorbește puțin, rar sau deloc. În cele două mandate la Cotroceni, nu a oferit decât interviuri aranjate. Refuză să răspundă la întrebări, la problemele importante ale românilor. Are o activitate paralelă cu cea care ține de interesul statului român. 

Sunt câteva întâmplări foarte grave, care s-au petrecut în ultimii ani sub conducerea sa și care ar trebui să ne dea de gândit. Iohannis nu a explicat nimic despre Legea stării de criză, pe care a încercat să o treacă prin Parlament anul trecut, în luna martie. Eram abia ieșiți din închisoarea „covid”, iar președintele ne aștepta cu o altă „surpriză”. O lege care ne transforma într-o țară de mercenari. A fost nevoit să retragă acel proiect de lege, datorită reacțiilor pe care le-au avut cetățenii.

Iohannis refuză să clarifice situația de la Canalul Bîstroe. Mai grav de atât, a încercat să ne pună pumnul în gură celor care punem întrebări pe acest subiect sau refuzăm să acceptăm trădările și aranjamentele pe care le face pe ascuns.

La ultima vizită a președintei Maia Sandu, Iohannis a ținut să sublinieze că se va implica personal în a oferi orice formă de ajutor Moldovei. Afirmația venea în contextul în care, de la Kiev, exista o cerere ca trupele ucrainene să intre pe teritoriul Moldovei, în Transnistria. Ceea ce înseamnă că Iohannis este pregătit să ne implice într-un război fratricid! Un scenariu care ar trebui să ne alarmeze și să ne îngrijoreze!

Acest președinte a girat dictatura sanitară pe care a instaurat-o și a întreținut-o în România doi ani. În SUA, Marea Britanie, Italia și alte state occidentale s-au deschis anchete cu privire la acea perioadă și la măsurile care s-au impus. Sunt în desfășurare anchete pe tema vaccinurilor, a modului în care au fost achiziționate, dar și a efectelor adverse pe care le au persoanele cărora le-au fost administrate. La noi se tace. Iohannis speră că ne va arunca într-un alt dezastru, pentru a uita de teroarea „covid”.

Zilele acestea se află în Japonia, pentru a încheia un acord militar cu statul nipon, conform declarației preşedintele Camerei Consilierilor a Japoniei, Hidehisa Otsuji . Nu știm cine l-a mandatat și la ce ne-ar folosi un acord suplimentar cu Japonia, din moment ce există astfel de parteneriate în cadrul NATO și UE. Poate că domnul Iohannis vrea să revigoreze o anumită axă. Cine poate ști ce intenții are?

Iohannis se comportă de parcă ar dori să-l dubleze pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky. Peste tot pe unde merge, cu orice ocazie, vorbește doar despre Ucraina. Înțelegem preocupările domniei sale pentru tragedia din țara vecină. Dar unde este România?!

Klaus Iohannis a confiscat România și o folosește în interes personal și în interesul prietenilor săi. Președintele războinic și aghiotanții săi ar trebui să ne explice cu lux de amănunte ce implicații are acordul militar pe care l-au semnat cu Ucraina, în 2020. Ar trebui să ne spună care alte state membre ale NATO au astfel de acorduri? Din informațiile pe care le dețin, suntem singura țară NATO care are un asemenea angajament.

Deputat Anamaria Gavrilă

Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA

Partajează această știre

This Post Has One Comment

  1. Qvo vadis Domine ?

    Ceausescu a patit-o pentru mult mai putin….

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate