.

Poliţistul – erou, recompensat în cadru festiv

În cadrul evenimentului prilejuit de prezentarea bilanţului pe anul 2018 , în prezenţa resprezentantului I.G.P.R. – dl. comisar-șef de poliţie Aurel DOBRE – director al Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice şi a reprezentanţilor instituiilor partenere, şeful poliţiştilor hunedoreni, dl. comisar şef de poliţie BÎRLEA OVIDIU GABRIEL  a ţinut să îi înmâneze agentului şef de poliţie TUDOR DARIE, din cadrul Postului de Poliţie Dobra, EMBLEMA DE ONOARE A MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE ŞI BREVETUL CONFERIT DE MINISTRUL AFACERILOR INTERNE.

Poliţistul, la data de 26.02.2018, deşi se afla în afara orelor de program, a intervenit cu promptitudine la locul unui incendiu,  pătrunzând în incinta imobilului care ardea și evacuând doi copii, cărora le-a salvat, astfel,  viaţa.

 „Eroii de sacrificiu nu sunt doar acei polițiști din filmele de  acțiune, ci sunt și colegii noștri, polițiștii hunedoreni care excelează în activitatea profesională  şi acţionează în slujba legii şi a cetăţeanului, nu doar în timpul programului de lucru, ci şi în afara orelor de program, punându-şi, uneori, în pericol propria viaţă pentru a-i salva pe ceilalţi.

Profesia de poliţist este una de vocaţie şi orice poliţist care se evidenţiază prin rezultate deosebite trebuie recompensat.” – a declarat şeful I.P.J. Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate