.

Poliţiştii caută o minoră plecată, de trei zile, de la domiciliul din Petrila

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării unei minore în vârstă de 16 ani, din Petrila, care a plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu trei zile.

În cursul zilei de joi, 20 martie a.c., la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat o femeie care a reclamat faptul că, în dimineaţa zilei de 18.03.2019, în jurul orei 08.00, şi-a condus fiica, MANOLESCU NAOMI MARIA-MAGDALENA (foto), în vârstă de 16 ani,  la unitatea de învăţământ la care studiază (în Petrila), iar în jurul orei 16.00, când a revenit de la serviciu a sesizat lipsa acesteia de acasă. Femeia a mai precizat că minora  revenise între timp de la şcoală, întrucât şi-a lăsat rucsacul cu rechizitele în locuinţă.

Petrileanca a mai precizat că minora, care a mai fost plecată de la domiciliu, nu poate fi contactată telefonic (telefonul mobil al acesteia fiind închis).

Semnalmente: înalţime 1,50 m, greutate 47 kg., ochi căprui, păr de culoare neagră, forma feţei ovală, barbie îngustă, urechi normale, nu are semene particulare. La momentul sesizării, mama minorei nu a putut oferi detalii cu privire la articolele de vestimentaţie cu care  era îmbrăcată fiica sa.

Poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare în vederea depistării minorei, faţă de care urmează a fi solicitată urmărirea naţională.

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea minorei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate