.

Peste 400 de persoane şi 55 de maşini date în urmărire în Spaţiul Schengen, găsite în România, în ultima săptămână

Peste 400 de persoane şi 55 de maşini date în urmărire în Spaţiul Schengen au fost identificate pe teritoriul României, în ultima săptămână. Totodată, 338 de persoane, căutate de autorităţile române, au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor.

Potrivit IGPR, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 788 de persoane, 71 de autovehicule și 22 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

În perioada 11 – 18 ianuarie 2019, au fost localizate, pe teritoriul ţării noastre, 450 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii români au pus în aplicare 36 mandate europene de arestare, au depistat 76 de persoane semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 124 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 10 persoane care erau semnalate ca dispărute de partenerii din statele Schengen./www.alba24.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate