.

Peste 300 de permise de conducere reţinute de poliţişti într-o singură zi

Polițiștii au intervenit, ieri, la peste 2.500 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate în teren au aplicat peste 5.600 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare.

La data de 3 ianuarie a.c., 10.850 de poliţişti au acționat, în dispozitivul curent, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 163 de acțiuni și s-a intervenit la 2.504 evenimente, dintre care 2.067 sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 732 de infracțiuni, 103 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 27 de persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 27 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 5.665 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.800.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 93 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 351 de permise de conducere și au fost retrase 99 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune./www.politiaromana.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate