.

Persoane cercetate pentru comercializarea de produse contrafăcute

La data de 29 mai 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Hunedoara au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Orăștie și comuna Turdaș.

Activitățile se desfășoară la locuințele unor persoane care ar fi deținut și comercializat, fără drept, prin intermediul site-urilor de socializare, diverse articole de îmbrăcăminte și produse cosmetice/de igienă, purtând însemnele unor mărci de renume.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe astfel de produse, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de piață de aproximativ 45.000 de lei.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Poliției Române, pentru combaterea infracționalității de orice fel.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate