.

Percheziţii ale poliţiştilor într-un caz de trafic de droguri

Vineri dimineață, polițiștii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate și procurori D.I.I.C.O.T. din Gorj au descins la 7 locuințe din județ, fiind puse în executare 8 mandate de aducere.

Au fost vizate persoane bănuite de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu droguri de risc.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate 60 de grame de seminţe de cannabis, 1 kilogram de  muguri de cannabis, un grinder de mărunțire a fragmentelor vegetale, două cântare de precizie, două ţigarete confecţionate artizanal ce conţin fragmente vegetale, foiţe folosite pentru confecționarea țigărilor, un pistol cu capsule CO2, 4 butelii cu gaz, un recipient cu bile din plastic, cinci telefoane mobile, o tabletă și 2.500 de lei.
Sprijinul operativ a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.
În activități au fost angrenați și luptători pentru acţiuni speciale din Gorj, alături de jandarmi.

* Reamintim că și în data de 27 februarie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Oradea au prins în flagrant delict doi tineri, cu peste 230 de grame de cannabis asupra lor.

Cei doi ar fi primit coletul cu droguri de risc din Spania, în vederea consumului propriu, dar și pentru a fi oferit altor persoane din anturajul lor. În cauză, s-a dispus reținerea celor doi, iar ulterior măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

* În 26 februarie, tot în județul Bihor, au fost prinși în flagrant delict doi bihoreni bănuiți de trafic de droguri de risc, într-o parcare din Oradea, în timp ce comercializau 2 kilograme de rezină de cannabis (hașiș). Aceștia au fost reținuți în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bihor.

* La aceeași dată, la locuința unui bărbat din județul Olt, a fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor, ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor./www.politiaromana.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate