.

OPINII:  Nu există salvare prin nebunie

Soarta Terrei este pecetluită. Cei treziți vor fi pregătiți și vor putea înțelege funcționarea acțiunii pentru eliminarea acestei tumori maligne de pe fața Creației. Emoțiile care saturează planeta vor fi cele de egoism, ură, furie, frică și disperare. Vedem asta astăzi. Trebuie să vă purificați printr-o curățare meticuloasă și să vă protejați. Nu lăsa aceste emoții distructive să te distrugă.

Pe măsură ce procesul progresează, Viabilii vor dori să fie alături de cei care au energie similară. Probabil ați observat deja că nu se încadrează în realitatea virtuală. Alții te pot respinge pentru că nu-ți suportă energia. Veți descoperi, de asemenea, că nu puteți fi în preajma celor care poartă mult mai multă energie negativă, fie roboți sau demoni. Cei care nu răspund la iubire, nu sunt prietenii tăi și, după toate probabilitățile, sunt neviabili, indiferent de scuza pe care o oferă pentru a nu răspunde la iubire. Nu echivalează iubirea cu sexul sau fizicul. Toată lumea știe ce este adevărata Iubire Divină. Sunt sigur că ai experimentat-o. Sunt sigur că o recunoști și sunt sigur că ai întâlnit oameni care răspund la asta și alții care nu. Există atât de puțină iubire adevărată în lume astăzi, încât esența omniprezentă este una a întunericului și a descurajării. Veți descoperi că, cu cât vă purificați mai mult, cu atât mai mult veți recunoaște Noua Energie. Nu dispera în nicio etapă. Nu este nevoie să te gândești la sinucidere pentru a grăbi ieșirea. Gândurile de depresie, pesimism și disperare abundă. De aceea, sinuciderile cresc exponențial în întreaga lume. Fragmentarea este a minților, a relațiilor, a familiilor, a comunităților.  Este o fragmentare religioasă, geografică, politică, industrială, financiară și climatică, precum și o fragmentare solară și galactică, care va culmina într-o fragmentare Universală.  Procesul nu poate fi oprit.  Toate structurile fizice trebuie să dispară.

Arhonii nu vor mai putea ascunde adevărul cu minciunile lor. Vom vedea cu toții ce au făcut. Vedem peste tot astăzi dovezi ale lăcomiei, înșelăciunii și ipocriziei lor.  Dar ei nu se pot opri să fie așa.  Au fost mereu așa.  Este natura lor.  Ei nu se pot schimba.

Pe măsură ce există din ce în ce mai puțină energie disponibilă pentru a susține Imperiul Răului, acesta se va prăbuși de la sine.  La un  timp după ce conștiința a părăsit acest plan, aceleași legături care țin particulele atomice și subatomice unite se vor disipa, deoarece și ele depind de energie pentru a funcționa.  Prin urmare, materia se va fragmenta în forma sa energetică și va fi transmutată.

Nimic nu va rămâne!

O dimensiune se prăbușește asupra sa însăși dacă nu are conținut, așa cum se va întâmpla aici. Prin urmare, timpul și spațiul și dimensiunea și toate subdimensiunile sale vor înceta să mai existe. Cu toții vom ști cine este aproape de sfârșit. Vei ști cine este un demon, cine este un robot, cine este viabil și cine nu. Trebuie să dezvolți pacea interioară, pentru că mintea exterioară va fi continuu atacată în condițiile de deteriorare continua. Cea mai evidentă teamă pe care trebuie să o depășim este cea a morții fizice. Colapsul economic, circumstanțele, relațiile, locurile de muncă, familiile, prieteniile, culturile, religiile etc. ne vor lăsa descurajați dacă nu obținem stabilitatea mentală adecvată pentru a le duce până la capăt.  Asistăm la prăbușirea Iluziei Realității Virtuale în care am fost prinși, scrie M.Adelaida  Mazuera.

Trebuie să evităm, cu orice preț, mecanismele și situațiile care au potențialul de a ne consuma energia la un nivel periculos.  Se pare că de nivelul inteligenței concetățenilor depind foarte multe lucruri: dezvoltarea economică a țării, progresul științific, tehnologic, industrial și cultural.

Prostia umană –cheia unei economii puternice

Oamenii nu iubesc munca intelectuală, e nevoie de prea multă energie și cauzează disconfort. E mai ușor să arunci o carte inteligentă și să te distrezi în cel mai apropiat club sau să comanzi pizza și să stai într-un chat amuzant. Omul stupid poate fi manevrat mai ușor: el niciodată nu-și va exprima nemulțumirea, dacă nu-i convine ceva. Poate fi mințit mai ușor cu promisiuni false și „încărcat” cu opinii „autoritare” a informatorilor falși.

Însă, o persoană educată este cel mai rău cumpărător și o amenințare directă la adresa economiei. Un cetățean conștient nu are nevoie de mașini sau smartphone-uri scumpe pentru a-și menține sentimentul de auto-importanță. El mai degrabă va investi în dezvoltarea personală, decât va merge în cluburi, va cumpăra legume și fructe în loc de chipsuri și cola, va investi în sănătate, decât va crește unghiile, genele, fesele etc. cu atât mai puțin el depinde de modă, de stereotipurile sociale și gândirea consumatoare, el nu aduce beneficii economii, pe unul care stă, e greu să-l câștigi. Care este rezultatul? Pentru a obține o turmă supuse, oamenii trebuie să fie dezvățați de obiceiul de a gândi și a crea. Și cel mai simplu mod de a face acest lucru este manipulare și prostirea pe diferite căi. În niciun caz nu trebuie să-i permit omului să gândească cu mintea sa, este dăunător! E mai bine să derulezi în mass-media opiniile „autoritate” care „nu se supun criticii” ale unor politicieni, prezentatori, artiști și muzicieni remarcabili, cu care omul simplu trebuie să se identifice. El este un nimeni, părerea lui nu prezintă interes pentru nimeni. Pentru el, deja au decis alţii. Pentru ca omul să nu aibă timp de a se autodezvolta, este necesar să-i oferi o gamă mare de distracții: cluburi, cinematografe, cafenele, magazine și parcuri, web, și, desigur, alcool. Omului nu ar trebui să-i rămână timp pentru sine, el trebuie să fie cât mai ocupat cu distracțiile! Sute de spectacole de divertisment, seriale, jocuri pe calculator îl vor ajuta să se „relaxeze” după o zi obositoare. Din toate ecranele se va revărsa erotism, scandaluri, umor prostesc. Asta îi va dezorienta atenția, îi va prosti simțul de autoconservare, îl va face o marionetă în mâinile mari corporații.

Cum scapi de stresul zilnic?

Inunzi desktop-ul cu imagini amuzante, memorii, videoclipuri cu pisici și porno. Lasă „pionul” nostru să obții emoții bune, să stea pe umor obscen și pe comedii vulgare, care nu necesită efort mental. Și astfel, în mod imperceptibil, degradează, crescându-și grăsimea leneșă. Nu există un consumator mai bun decât omul dornic să se afirme, să se evidențieze pe fundalul majorității. Acești oameni sunt determinați de dorința de a-și energiza sentimentul de auto-importanță – să devină proprietarul celor mai cool mașini, să aibă cea mai exclusivistă îmbrăcăminte, cel mai bun gadget și alt gunoi. El este unic și important, ia de la viață tot ce este mai bun și aruncă praf în ochii societății. Asta îi ajută să scape de stres, întruchipează semnificația existenței sale și a realizărilor vieții. Cel puțin, e plăcut să te gândești la asta. Cu ajutorul mass-media se încurajează în rândul concetățenilor dezvoltarea unor astfel de calități, care ajută la creșterea consumatorilor ideali. Se încurajează egocentrismul, tendința de a corespunde unor idealuri de frumusețe și atractivitate impuse, se implantează agresivitatea subconștientă, zgârcenia, narcisismul și încrederea în propria unicitate.

Consumatorul ideal

Trebuie să se ghideze de egoismul personal, să se alinieze stereotipurilor și tendințelor mondiale, în loc să se asculte pe sine și să se bazeze pe nevoile sale reale. Cumpără mai mult, gândește mai mult, corespund așteptărilor noastre! Astfel, el cade în capcana unor imagini frumoase, pune în prim plan „vreau” și nu „trebuie”, încetează să aibă grijă de natură și bunăstarea celui apropiat. Este orbit de propriul “Eu”, nu are timp să se gândească la viitor, (Ethan Leeds).

”Se forțeaza la maxim pentru a vedea exact cât de cretini sunt oamenii”.

Puterea minții

Este cea mai mare forță care vă controlează viața. Toată realitatea fizica este formata din vibrații de energie; chiar și gândurile sunt formate tot din vibrații. Deși sună ca un concept sau o teorie, aceasta este o noua realitate pe care ne-a dezvăluit-o fizica cuantică. Gândurile au o influență puternică asupra vieții. Cei mai mulți dintre noi trăiesc viața, ținând puțin seama încotro ne zboară gândul. Trecem prin viață neglijând una dintre cele mai importante și puternice forțe: gândurile.

Pentru a schimba ceva în exterior, trebuie să se pornească din interior. Majoritatea oamenilor uită acest pas. Aceasta încearcă să schimbe condițiile externe, acționând direct asupra acestor condiții, dar acest lucru aproape întotdeauna se dovedește inutil sau temporar, dacă nu este însoțit de schimbare a gândurilor și credințelor.

Gândiți-vă cât mai mult timp la succes, fericire, sănătate și prosperitate. Învățați să eliminați negativitatea, precum teama și îngrijorarea. Mențineți-vă mintea conștientă, ocupată cu gândurile care vreți să se împlinească în viața dumneavoastră și faceți din asta un stil de viață. Cu toții avem un subconștient. Mintea subconștientă interpretează și acționează asupra gândurilor predominante, care se află în mintea conștientă, iar scopul său este acela de atrage circumstanțele și situațiile care se potrivesc cu imaginile pe care le aveți. Actul gândirii se bazează pe chimia creierului. Fiecare gând, senzație și emoție creează o moleculă cunoscută ca neuropeptida. Neuropeptidele călătoresc în tot corpul și se agață de partea receptoare a celulelor și neuronilor. Creierul preia informația, o convertește în substanțe chimice și lasă corpul să știe dacă există dezastru în lume sau un motiv de sărbătoare. Corpul tău este influențat în mod direct de aceste molecule, desigur, prin fluxul sanguin, oferind efectul energetic.

Nu regreta trecutul și nu-ți fie teama de viitor

Asta aduce nefericirea. Idiotizarea maselor sau cum ți se fură și ultima șansă să demonstrezi ceva. Trăim într-o lume mediocră și falsă, o lume care a uitat să  transmită fericirea, buna dispoziție și iubirea sinceră. Are sufletul putrezit și e atât de incapabilă încât rupe foi din cărți importante cu mesaje valoroase și scuipă pe jos semințe de floarea soarelui. Este ieftină și degradată. S-a transformat  într-un râu urât mirositor, într-o lavă care vrea să ne sufoce, să ne înghită, să ne facă praf. Nu mai pune importanță pe frumos, pe idei și proiecte care pot schimba viața spre bine. Adoră lucrurile ieftine, aleargă după ele, le crede importante și încurajează prostia. Nu mai sunt la modă gândurile de valoare, adevărul și oamenii deștepți. Societății nu-i plac oamenii care nu acceptă să fie ca păpuși de teatru, care nu se lasă conduși de minți goale ce se limitează la idei simple.

Societatea nu-i agreează pe cei care pot mai mult, care au o influență pozitivă asupra sufletelor pierdute, printre cuvintele deșarte și fără sens. Ea ne vrea să fim cu creierul șters, să ne poată conduce, să ne taie aripile, apoi să ne arunce în infern, acolo unde nu există viitor. Ea insistă să fim orbi, surzi și muți.

E mai cool să ai un corp bine lucrat și o minte îngustă, care nu știe să se impună, să-și  apere părerile, ideile, să îndure criticile și nedreptățile. A avea un chip injectat și pictat cu ajutorul bisturiului se egalează cu frumusețea naturală. Avem păpuși vii cu suflete goale, crispate.

Intrușii sunt cei care au ce spune, care pot modela suflete, care pot întoarce oamenii din drumul ales greșit, care ne arată lucrurile cu adevărat importante și cu sens. Cei care cred în adevăr sunt îmbrânciți și puși la pământ. Visătorii creativi sunt crezuți nebuni, doar că datorită lor mai există atâtea opere extraordinare. Datorită celor care au putut și pot lăsa ceva în urma lor (iar aici nu mă refer la o casă și doi copii), ci la capodopere, la idei, la amintiri, la lucruri minunate. Mințile deshidratate de cunoștințe se descompun în stupiditate. Iar natura nu ar putea supraviețui doar într-o lume nesocotită. Luptăm cu prostimea, dar ni se fură și ultima șansă să demonstrăm că putem mai mult, că avem atât de multe spus, de făcut, de schimbat, de rezolvat. Iar concepțiile noastre au un rol important în evoluția omenirii.,,Mergeți nebuni la culcare, timpul vostru a trecut”, scria Emil Cioran.

Al dumneavoastră, același,

Prof Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate