.

OPINII: ,,Lustruitul clanțelor”dăunează grav României

Nu accept această formă de așa zis ,,capitalism”,în care, logica îmi este definită de hoți, moralitatea de femei ușoare, ”patriotismul” de trădători și statul condus de interese și nonvalori. Toată lumea spune că America este țara făgăduinței, dar se pare că este țara unde nimeni nu mai poate controla pe nimeni. Eu iubesc America, dar o Americă, curată și democratică.

America – scena multor piese de teatru

Pentru manipularea populației americane, cât și a altor popoare unde au aceștia interese. America este un stat cu un consum enorm de resurse, este un stat condus de oculta mondială, cu interese în toată lumea. Mi-e foarte greu să cred că Trump a fost un ales al poporului. Este foarte riscant pentru cei care conduc această lume să ajungă președinte al Americii un individ care nu este omul lor. Ceea ce s-a construit în sute sau chiar mii de ani să fie distrus de un non name emanat al poporului. Hai să fim serioși. Este doar o piesă de teatru în care păpușile își joacă un rol bine scris. Păpușa spune ce vrea să audă poporul, iar păpușarii își freacă mâinile fericiți că le-au mai tras-o încă o dată.

America este țara tuturor posibilităților, unde trăiesc cei care ne conduc din umbră și ne duc spre sclavie. Astăzi voi pronunța un nume, Rockefeller. Nu sunt medic dar, din câte am citit de-a lungul timpului, în cazul unui transplant intra în acțiune și „acceptul” (să-l numim astfel) al celorlalte organe interne. Rockefeller ar fi suferit nu mai puțin de…șase! Oare ce fel de rinichi sau ce fel de ficat ar fi putut să aibă individual, să treacă cu bine peste atâtea intervenții chirurgicale, peste atâtea cocktailuri medicamentoase, peste atâtea recuperări și terapii? În fine, de multă vreme se știe că „filantropia” lui Rockefeller n-a reprezentat altceva decât inginerie socială, adică încercarea de-a controla total masele.

Transhumanismul –  o amenințare la adresa rasei umane

În căutările lor nebunești după putere absolută, pregătiți să cheltuiască miliarde, elita conducătoare vede tehnologia transhumanismului ca pe o modalitate de a deveni ființe nemuritoare. Se implică, practic, în însăși creația lui Dumnezeu. La fel ca majoritatea tehnologiilor avansate, vor continua s-o dezvolte în beneficiul lor egoist și ca mijloc de exploatare în masă, pentru preluarea lumii. În timp ce se acceptă o astfel de tehnologie fără discernământ, văzută doar ca „benefică” prin intermediul ciberneticii, modificărilor genetice, medicamentelor care „prefac” și „corectează” mintea, robotizării, bionicii, micro-cipărilor și nano-tehnologiei există un risc serios ca oamenii să piardă puterea prin destrămarea legăturii spirituale cu Dumnezeu, iar aici mă refer la: posibilitate infinită, înțelepciune infinită, iubire infinită. Pe măsură ce devenim „scoici goale” dezumanizate, acele calități umane ca empatia, compasiunea, generozitatea, bunătatea, s-ar anula. Devenind roboți, indivizii vor pierde capacitatea de a se opune, sau de a face orice lucru mărunt sau semnificativ împotriva sistemului de control al elitei conducătoare. Mai există cazul tulburător al vaccinurilor capabile să ne schimbe ADN-ul. De aici deducem valorile consecutive ale așa-zisei pandemii actuale. Vaccinul introdus în corpul nostru conține viruși vii. Acești viruși se pot încorpora în ADN-ul celulelor noastre gazdă și astfel ne modifică cum este genetică și expresia genică. În războiul tăcut împotriva umanității sunt arme transhumaniste care includ: arme psihotronice, genetice, magnetice, de implantare, de direcționare a energiei și de chemtrail. Apoi, există vaccinurile obligatorii dezvoltate de tehnologie militară americană și de Bill Gates. Luând cazul armelor chemtrail, populațiile umane continuă să fie infectate cu nanotehnologie nano-bot (ADN-ul capătă o „înnoire” nano-bot) prin pulverizare cu aerosoli fără ca acestea să conștientizeze. Mai simplu spus, aceste tehnologii sunt aplicate asupra noastră cu scopul final al controlului total. Comportamentul uman poate fi prezis sau chiar detectat cu ajutorul lor. Recomand spre o cercetare mai amplă filmul Minority Report. E dificil de acceptat, dar sunt realități ce vor avea loc într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Elita conducătoare are doar o putere falsă

Într-o lume iluzorie, deoarece puterea REALĂ este la noi. Ea se găsește în modul în care alegem să ne orientăm conștiința. Acest lucru nu poate fi luat. Lumea iluzorie este aici, pentru ca noi toți să o folosim, nu invers, unde suntem doar victime. O schimbare a conștiinței de masă pentru a crea împreună o umanitate evoluată va răsturna sistemul de control al elitei conducătoare. Dar, dacă nu suntem solidari, dacă mai ales respingem dezvoltarea unor asemenea evenimente, ori le catalogăm drept conspiraționiste, atunci nu vom putea realiza nimic constructiv împotriva demenților extrem de bogați, plictisiți de-atâta bine și contestați să se joace de-a Divinitatea Supremă cu noi și cu viețile noastre. Iar Domnul Ciolacu și alții merg să-i binecuvânteze americanii, care au început să piardă teren. O democrație nu o menții cu pandemii și războaie.

Da, Marcel Ciolacu a plecat la Washington pe 2 decembrie, și se va întoarce pe 7, tot la fel ca toți ceilalți lideri, deja penibili ai statului român. Toți aceștia neconștientizând nici măcar acum că transformarea într-un adevărat sport național al celui ”care sare mai sus la castă” deja îi îngrețoșează pe ”beneficiarii” slugărniciei mioritice.

Și, cu toată buluceala la ”lins clanța” funcționarilor de la Washington, primire la Casa Albă nu mai ”pupă” liderii români, nici măcar dacă iau șepcuțe la 10 miliarde USD bucată! Această vizită este eșecul în politică a domnului Ciolacu și a altora.

Asta cel puțin până în luna martie! Atunci când,  schimbarea liniilor sau ”împământenirea” șefilor celor mai influenți Agen și servicii secrete americane, va începe să conteze cu adevărat cine va alimenta conturile lobiștilor. Și mai ales ai cui…Numai că, până la a disecă ”mortăciunile politice” de la București care se ”sifonează” unele pe altele pentru a li se lipi pe fruntea etichetei mult râvnită de ”oamenii americanilor”, să îi băgăm pe toți aceștia ”cu nasul” în politica maghiară, făcută tot la Washington, ce-i drept. Dar, pe cât de ”pervers”, pe atât de pragmatică.

În timp ce liderii noștri se acuză unii pe alții, Ungaria punctează decisiv! Printr-un Kelemen Hunor, care trimite o scrisoare dinainte așteptată unei Victoria Nuland la auzul numelui care tremură încă toată clasă politică românească.

Iar dacă Victoria Nuland aștepta deja scrisoarea liderului UDMR împotriva statului român, este clar că nimic bun nu se îmtâmplă. Blocarea mult clamatei ”iminente” aderări a României la OECD fiind cea mai mică dintre consecințele ”denunțului” lui Kelemen Hunor, după cum susțin analiștii.

Crește densitatea de ”prezidențiabili” la Washington

Iar ”băieții deștepți” ai sistemului se distrează. Aceștia, momentan, nu fac altceva decât să monitorizeze câți noi ”papagali români” mai cad năuci în ”mocirla” lobby-ului tot mai costisitor de la Washington DC. Pentru că, altfel, premierul Marcel Ciolacu chiar ar fi fost primit de vicepreședintele Kamala Harris. Dar undeva s-a rupt ceva. Propaganda  a clacat undeva. Dar, premierul României a trebuit să se mulțumească doar cu ”scurgerea controlată” a imaginilor ”întâmplătoare” din aeroport, cele care îl prezintă cum merge cu o cursă de linie, spre deosebire de Iohannis.

Un Iohannis care, ghinion, prezenta trei minute la o Conferință în Dubai. Oare a fost informat înainte, că premierul ”guvernului meu” pleacă în Statele Unite ale Americii pentru a cere confirmarea candidaturii la Palatul Cotroceni? Una care oricum nu va veni, dar asta este cu totul altă poveste.

Barem obedientul Nicolae Ionel Ciucă a avut măcar decența să renunțe la această vizită. Ce-i drept, nu pentru că ”omul politic” Nicolae Ionel Ciucă ar fi conștientizat că unul oricum nu contează pentru intrarea în cursa prezidențială. Ci doar din teama de a nu-l supără pe Klaus Werner Iohannis că el merge în SUA, în timp ce acesta nici măcar un telefon diplomatic de consolare nu a primit din partea președintelui Biden.

Totuși, să nu uităm nici de prima gafă de proporții a premierului României. Cel care a călcat pe pământ american bătându-și joc, ”prea ca la țară”, de secretarul general adjunct al NATO! Fie el și Mircea Geoană, care cred că nu realizează că romanii doresc un Președinte care nu este ,,obedient”.

Oricum, printre cei care vor urma să rămână captivi în ”mlaștina” lobby-ului de la Washington se numără și o Laura Codruța Kovesi care, după ce a făcut ”preș” la picioarele franceze pentru a prinde conducerea EPPO, numai ”candidată americanilor” nu poate fi!

Situație în care să se afle și mult prea – grăbitul cu demisia din fruntea Serviciului Român de Informații, din moment ce de-abia pe următorul priceput exact mesajul americanilor: ” Nu, se pare că ai înțeles greșit că nu te susțin pentru Președinție”! Așa că așteaptă și acum ”foaia de parcurs”…

Iar pentru ca să fie complet circul american, iată că Raluca Turcan caută să ia fața prestigiosului Cor ”Madrigal”, aflat în turneu în SUA. Tovarășa de coafor a ”first lady” Carmen Iohannis  scoțând pe gura nici mai mult, nici mai puțin decât cum i-a convins ea pe proprietarii ”marilor studiouri de film american să vină în România”!Starurile americane fiind date pe spate de simpla vizionare a Ralucăi Turcan! Însă exacerbatul orgoliu mioritic îi împiedică pe ”marii bărbați de stat” români să priceapă cruda realitate de la Washington. Cred că suntem la un concurs de ,,tatisme mioritice‘’fără să gândim exact așa cum este condusă România. Dar tot aceștia privesc și în cealaltă parte, la conservatorul proiect ”PACE” al lui Ben-Oni Ardelean în zona evanghelică, unde sunt mulți congresmeni americani.…Există influenta ,,Frații’’ și Ciolacu a vrut să ia lumină, dar a ratat. Am făcut o sinteză a unor articole scrise de Marinescu C.Bogdan Duca, Gh.Onea, D.Dumitru, Marinescu Alcora, A Nemoianu etc.

De ce secretizează totul?

De ce plătim ,,datoriile Ucrainei? De ce unii ,,lideri occidentali”merg cu ,,jalba în proțap la Moscova după resurse? De ce unii uită să mai plătească? Chiar suntem o ”vacă de muls” pentru a face poftele de lux a unor politicieni?

Un audit al Curții de Conturi a descoperit că Guvernul American a omis să livreze Ministerului Apărării Naționale produse și servicii în valoare de peste 213 milioane de dolari, deși plata în avans fusese efectuată de statul român în perioada 2013-2016. Cu toate acestea, singura măsură dispusă de Curtea de Conturi pentru conducerea MApN a fost analizarea periodică a creanțelor, pentru a se asigura de justificarea problemei avansurilor achitate, fără a se vorbi, în vreun fel, de recuperarea banilor de la americani. Și oare câți vor mai fi? (informație apărută în presa românească).

Al dumneavoastră același

 Prof.Ioan Romeo Mânzală

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate