.

O comedie autentică, la care râzi cu lacrimi – pe 3 martie, la Deva!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” vă invită, duminică, 3 martie 2019, la ora 19:00, în sala mare a Centrului Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, la comedia ”Te iubesc, dar nu pe tine”, scrisă de Andreas Petrescu.

O piesă care iese din tipare și pune sub lupă relația de cuplu. Povestea e plină de umor, dar și de încurcături. Vlad o aduce acasă pe Sorina – care e măritată, naivă și prost informată. Este convinsă că soțul ei, Andrei, e în delegație. Dar el este chiar în dormitor, cu amanta, Marina, și este convins, la rândul său, că soția se află la mulți kilometri depărtare. Abia când se întâlnesc și încearcă să-și ascundă amanții prin casă, începe comedia.

Distribuția este o garanție în plus pentru succesul spectacolului – Leonid Doni (polițistul Robi din serialul ”Las Fierbinți”), Tania Popa, Anca Dinicu (Gina Felea din serialul ”Băieți de oraș”) și Andreas Petrescu.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la preţul de 60 de lei și pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-16:00 sau online, de pe Startickets.ro, Ticketsore.ro sau Bilete.ro.

Informaţii suplimentare şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon 0721.055.037.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate