.

Montare contoare digitale cu sistem de citire la distanță

APA PROD DEVA a început înlocuirea contoarelor de branșament  existente, cu modele digitale echipate cu sisteme de citire la distanță.

Aproximativ 50.000 de contoare inteligente, care pot fi citite de la distanță, vor fi montate la consumatorii finali ai Apa Prod Deva. Contractul de proiectare și execuție prevede și reabilitarea căminelor de apometre.

Înlocuirea contoarelor a început în această săptămână în municipiul Deva pe strada Aurel Vlaicu, urmând ca în întreaga arie de operare să continue acțiunea, etapizat, la toți clienții care au încheiat contracte de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Clienții APA PROD vor fi anunțați de perioada și zona unde se vor efectua lucrări de montare contoare și reabilitare cămine de apometre atât pe site-ul www.apaprod.ro cât și pe pagina de Facebook a companiei.

Montarea acestora are ca scop eliminarea erorilor în citirea contoarelor, dar și semnalarea și remedierea din timp a unor consumuri nejustificate.

Sistemul ce va fi implementat va permite măsurarea de la distanță a consumului de apă, fără a mai fi nevoie de intervenție umană, această facilitate fiind imperios necesară abonaților, care au montate contoarele în locuri greu accesibile.

Contractul “HD-CL-G9 – Proiectare și execuție sistem de contorizare digitalăși reabilitare cămine de apometru” are o valoare totală de 100.859.291 de lei, fără TVA, și propune instalarea a 49.525 de contoare inteligente de apă rece, cu scopul eficientizării și optimizării infrastucturii de apă, aflată în aria de operare a SC Apa Prod, prin implementarea unui sistem de contorizare a consumului de apă potabilă, prevăzut cu interfață digitală. Durata de derulare a contractului este de 26 de luni.

Conducerea S.C. Apa Prod S.A. Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate