.

Momente de sărbătoare: Zilele comunei Băiţa

O nouă ediţie a Zilelor comunei Băiţa va avea loc, sâmbătă şi duminică, în organizarea Primăriei şi Consiliului Local Băiţa, împreună cu Asociaţia “Tinerii Zărăndeni” Băiţa şi Asociaţia “Ritmuri Zărăndene” Hărţăgani. Manifestarea va aduce în faţa celor prezenţi concursuri, surprize şi diferite premii pregătite cu sprijinul administraţiei locale.

„Zilele comunei Băiţa este un eveniment pe care oamenii îl aşteaptă cu interes în fiecare an, în prima parte a lunii iulie. Ne străduim ca manifestarea să fie una diversă, atractivă, astfel încât fiecare participant să fie mulţumit. Ca de fiecare dată, încercăm să scoatem în faţă valorile locale pentru că tinerii şi adulţii din comună sunt extrem de talentaţi. Nu vor lipsi însă şi momentele de distracţie pentru tineri, cu o seară dedicată lor, şi un spectacol folcloric ce va avea loc duminică. Îi aşteptăm, cu drag, pe toţi cei care vor să aibă parte de câteva ore de relaxare şi bucurie”, a transmis primarul comunei Băiţa, Damian Diniş.

Potrivit programului comunicat de organizatori, Zilele comunei Băiţa vor începe sâmbătă, la ora 19,00, cu un program pregătit de Ansamblul folcloric al Şcolii gimnaziale Băiţa, după care seara va continua cu un program pentru tineri, pregătit de DJ Thomann Baxx.

Punctul central al manifestării va fi duminică, de la ora 17,00, cu un spectacol folcloric în care vor evolua Liliana Laichici, Ciprian Roman, Adina Roşca şi Cătălin Doinaş. Alături de ei vor fi Ansamblul „Ritmuri Zărăndene” Băiţa, Olimpia Matieş, Felician Diniş, Lorena David, Antonia Popa, Cezar şi David Mihăilă, Theodora Stan, Amalia Pârva, Cezara Pop, Gabi Nicolae.

Seara se va încheia cu un foc de artificii şi tradiţionala nedee.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate