.

Mobilier medical nou pentru Spitalul de Urgență din Petroșani

Urmând îndemnului Sfântului Apostol Pavel: Iar facerea de bine și întrajutorarea să nu le dați uitării; căci astfel de jertfe sunt bine-plăcute lui Dumnezeu (Evrei 13, 16), Biserica hunedoreană și-a asumat un rost social-filantropic consistent la nivelul județului Hunedoara, concretizat în activitățile proprii, precum și în susținerea și consolidarea actului educațional și a celui medical furnizat de instituțiile de stat.

Astfel, prin implicarea materială directă a Episcopiei Devei și Hunedoarei, mai multe secții din cadrul Spitalului Județean Deva și a Spitalului Municipal Hunedoara au beneficiat de aparatură medicală de ultimă generație și mobilier medical nou, fapt care a sporit considerabil calitatea actului medical la nivelul județului Hunedoara. Cunoscând implicarea Episcopiei Devei și Hunedoarei pe acest segment, conducerea Spitalului de Urgență Petroșani a solicitat sprijinul Bisericii hunedorene pentru echiparea saloanelor cu noptiere noi. Răspunzând acestei solicitări, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopia Devei și Hunedoarei a achiziționat, la începutul anului în curs, un număr de 200 de noptiere medicale noi, la prețul de 130.424 lei, care au fost donate Spitalului de Urgență din Petroșani pentru îmbunătățirea condițiilor de spitalizare a pacienților internați aici. Acestea au fost repartizate pe secțiile Cardiologie, Pediatrie, Neurologie, Recuperare și Obstetrică.

Nădăjduind în folosul revărsat în comunitate prin această faptă, rugăm pe Bunul Dumnezeu acum, în pragul Praznicului Învierii, să binecuvinteze cu darurile Sale cele bogate pe toți pacienții și personalul acestui așezământ medical!/www.episcopiadevei.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate