.

,,Mișcare și tradiție la Bistra”, un eveniment dedicat cu prioritate copiilor din comună care au fost sărbătoriți de 1 Iunie

Administrația locală din comuna Bistra  le-a pregătit copiilor și în acest an, de 1 Iunie, o petrecere surpriză și cadouri.

Peste 400 de copii de la unitățile de învățământ de pe raza comunei (grădinițe, școli) și antepreșcolari au fostașteptați la petrecerea de ziua lor.

Acțiunile au făcut parte din evenimentul déjà consacrat ,,Mișcare și tradiție la Bistra”.

Copiii de la grădinițe și cei de la ciclul primar au urcat pe scenă îndrumați de educatori/învățători și au susținut un scurt program artistic. Elevii de gimnaziu au cântatși au dansat sub îndrumarea prof. Anamaria Petrovan.

Participanții la eveniment s-au putut bucura de Corul de copii al Centrului Cultural Bistra – dirijor prof. Gelu Muntea, de dansurile și muzica popular oferite de fetele de la Centrul Cultural Bistra conduse de coregraful prof. Oana Joldeș, de programul instrumental și vocal al copiilor de la Centrul Cultural Bistra conduși de prof. Alin Joldeș, de dansuri Zumba și demonstrație de karate susținute de sportivii de la CSC Bistra antrenați de sensei Viviana Pripon.

Muzica ușoară cu Mina Cristiana, momentul artistic cu What`s Up și discoteca în aer liber au fost apreciate de copii dar și de adulții care i-au însoțit la petrecere.

Copiii s-au întâlnit cu personaje din desene animate, cu clovni, s-au pictat pe față și s-au bucurat de toboganele gonflabile aduse special pentru ei de către administrația public locală.

,,Mă bucur că am reușit să îi sărbătorim și în acest an pe cei care ne luminează viața și sunt cea mai de preț comoară – copiii noștri. M-am bucurat împreună cu ei de momentele deosebite oferite de ziua lor. Energia lor mi-a încărcat sufletul cu bucurie. Ce poate fi mai frumos decât să vezi un copil bucurându-se de ceea ce îi oferi, dar mai ales de faptul că pentru o zi, te transpui din nou în anii copilăriei și te bucuri împreună cu el de acest moment minunat. Copilăria este o lume aparte, plină de lumină, armonie și iubire. Am fost și eu copil și am la rândul meu trei copii minunați. Îmi doresc pentru ei dar și pentru cei din comuna noastră o viață frumoasă, lipsită de griji și plină de bucurii. Dragi copii, sunteți minunile noastre pe care ni le-a oferit Bunul Dumnezeu. Să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină și viaţa voastră va fi mult mai frumoasă. Eu și administrația public locală vom face tot ceea ce stă în puterea noastră să fiți fericiți” este mesajul transmis de primarul comunei Bistra, Traian Gligor cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Copiii au primit de la primarul comunei pachete cu dulciuri, cărți și jucării, în funcție de vârstă.

Cei care nu au reușit să ajungă la petrecere vor primi și ei pachetele cu daruri surpriză pregătite special de către administrația publică locală.

Focul de artificii a încheiat programul acestei zile minunate oferite de administrația public locală copiilor din comună dar și adulților care i-au însoțit.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate