.

Minor dispărut de la domiciliu de aproape o săptămână

L-aţi văzut? Poliţiştii petrileni efectuează activităţi de căutare a unui minor, care a plecat voluntar de la domiciliu, în urmă cu 6 zile.

În data de 01.04.2019, la sediul Poliţiei Oraşului Petrila s-a prezentat un bărbat din localitate, care a reclamat faptul că fiul său, IANUS BOGDAN PETRIŞOR (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 27.03.2019.

Bărbatul a precizat că minorul, în jurul orei 07:30, a plecat de acasă către unitatea de învăţământ la care studiază, situată pe raza oraşului Petrila. În aceeași zi, în jurul orei 13:30, minorul a fost contactat telefonic de tatăl său, care, din discuţii, a înţeles că  acesta s-ar fi aflat, în acel moment, la domiciliu.

În jurul orei 16:00, bărbatul a revenit de la serviciu şi a constata că minorul nu se afla acasă, motiv pentru care l-a apelat în mod repetat pe telefonul mobil, însă acesta nu a răspuns  şi nici nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmentele minorului: înălțime 1,60 m., greutate 55 kg., ten măsliniu, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt, faţă ovală, urechi normale, bărbie ascuţită (nu are semne particulare).

Minorul purta, la data plecării de la domiciliu, pantaloni de trening de culoare neagră, fără înscrisuri, hanorac de culoare gri, încălțăminte sport culoare neagră.

Poliţiştii au demarat o serie de verificări şi activităţi de căutare a minorului, în vederea depistării căruia a fost solicitată şi măsura urmăririi naționale.

Persoanele care pot oferi informații ce pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate