.

MICII RONINI CONFIRMĂ VALOAREA!

Tinerii karateka legitimaţi la ACS Ronin Deva au reprezentat cu cinste județul Hunedoara, urcând pe podiumul Campionatului de Karate Tradițional pentru copii.
În perioada 5 – 7 aprilie 2024, municipiul Galați a găzduit  finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru Copii (6-13 ani). La evenimentul organizat de Federația de specialitate, sub înaltul patronaj al Alteței Casei Regale a României, au participat peste 600 de sportivi, din toată țara.
Competiţia a inclus probe de kata şi kumite, judeţul Hunedoara fiind reprezentat de 4 sportivi legitimaţi la Asociaţia Club Sportiv Ronin – Deva (club afiliat Federației Române de Karate Tradițional  FRKT), antrenați de sensei Mircea Cristian Popa (maestru emerit al sportului, centura neagră 6 dan – karate tradiţional) – care a participal și ca albitru principal, la o parte dintre probe.
Sportivii îndrumați de sensei Mircea Popa au confirmat, încă odată, valoarea anilor de antrenement, obținând două locuri II, prin sportivul Stan Mihai Ioan, la probele de kata si kumite, la categoria copii 2 (10 -11 ani). Tot la categoria copii 2, Isfan Tudor a obținut o calificare între primii 8 sportivi, la proba de kata, iar la categoria copii 1, Băican Marcos Ilias a obținut locul III, la proba de kumite.
La finalul competiției, sensei Mircea Popa a mulțumit sportivilor și părinților acestora pentru implicare și seriozitate. Prezenţa lor pe podiumul prestigioasei competiţii naționale de karate, confirmă, încă odată, valoarea şi dorinţa tinerilor sportivi deveni de a se afirma pe plan intern şi internaţional.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate