.

Micii karateka de la ACS Ronin Deva, pe podium, la Campionatul Naţional de Karate Tradițional pentru Copii – Zona Ardeal

Tinerii karateka legitimaţi la ACS Ronin Deva au reprezentat cu cinste județul Hunedoara, urcând pe podiumul Campionatului Naţional de Karate Tradițional pentru Copii – Zona Ardeal (ediția XXXIII, 22-23 martie 2024).
Peste 120 de sportivi (cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani), reprezentând 9 cluburi din zona de vest a ţării s-au întrecut, la finalul săptămânii trecute, în comuna Sântandrei, județul Bihor, în cadrul Campionatului Naţional de Karate Tradițional pentru Copii – Zona Ardeal, organizat de Federaţia Română de Karate Tradiţional.
Competiţia a inclus probe de kata şi kumite, judeţul Hunedoara fiind reprezentat de 4 sportivi legitimaţi la Asociaţia Club Sportiv Ronin – Deva, antrenați de sensei Mircea Cristian Popa (maestru emerit al sportului, centura neagră 6 dan – karate tradiţional).
La finalul competenței, toți cei 4 sportivi din Deva au urcat pe podiumul concursului, ocupând locuri fruntaşe.
Astfel, BĂICAN MARCOS ILIAS (copii 1, 12-13 ani), a ocupat locul I la kumite și locul III la kata, ISFAN TUDOR (copii 2, 10-11 ani) a ocupat locul I la kumite, FODOR IANIS ADRIAN (copii 2, 10-11 ani) locul II la kumite și  STAN MIHAI IOAN, care a obținut locul I la kumite și locul I la kata (copii 1, 12-13 ani). Practic, în finala  la proba de kumite (copii 2, 10-11 ani) s-au întrecut doi sportivi de la ACS Ronin Deva: ISFAN TUDOR și FODOR IANIS ADRIAN, care au ocupat, astfel, primele două locuri ale podiumului.
Prin rezultatele lor, toți cei patru tineri karateka din Deva s-au calificat la faza următoare a campionatului și continuă să se antreneze intens sub supravegherea instructorului Mircea Popa, în vederea participării la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru copii, care va avea loc la Galați, în luna aprilie 2024.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate