.

Măsuri de ordine publică eficiente asigurate de polițiști, cu ocazia turneului FIGHT ZONE 11 SHOW – Deva

Măsuri dispuse de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara pentru asigurarea ordinii publice și a siguranței sportivilor și a spectatorilor cu ocazia turneului Kickboxing Fight Zone, organizat la Sala Sporturilor din municipiul Deva (30 iunie 2024) și-au dovedit eficiența, astfel încât evenimentul sportiv a decurs fără incidente deosebite.

Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara a mobilizat, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, peste 50 de polițiști din structuri operative, inclusiv luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Serviciului Rutier, precum și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Deva.

Astfel, în zona de acces în Sala Sporturilor și pe arterele principale de acces au fost organizate patrule și puncte de control pentru a preveni eventualele incidente și a facilita fluxul de persoane și vehicule. De asemenea, spectatorii au fost supuși unor controale de securitate pentru a preveni introducerea obiectelor periculoase ori consumul de băuturi alcoolice.

Măsurile adoptate au vizat prevenirea și combaterea eventualelor faptelor antisociale, atât de natură penală, cât și de natură contravențională, astfel încât publicul să se bucure de spectacolul sportiv în condiții de maximă siguranță.

Polițiștii adresează mulțumiri celor care au cooperat cu forțele de ordine și au înțeles să participe la evenimentul sportiv în condiții de legalitate

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate