.

Majestatea Sa Margareta a vizitat UNICEF România

Marți, 19 februarie 2019, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a răspuns invitației conducerii UNICEF România și a vizitat sediul central al organizației internaționale. Fondul pentru Copii al Națiunilor Unite (UNICEF) a fost creat de Adunarea Generală ONU în anul 1946.

Majestatea Sa s-a întâlnit cu directorul organizației, dl Pieter Bult, și cu membri ai colectivului organizației care lucrează în România. Custodele Coroanei a discutat cu UNICEF România posibilitatea dezvoltării unor proiecte comune și sprijinirea activităților organizației de către Casa Majestății Sale și de către Custodele Coroanei personal.

În România, UNICEF lucrează împreună cu Guvernul, Parlamentul, autorităţile locale, societatea civilă, sectorul privat, cu parteneri naţionali şi internaţionali şi cu mass media pentru a asigura accesul tuturor copiilor la educaţie timpurie de calitate şi la şcoală, pentru protejarea şi monitorizarea drepturilor copilului, pentru protecţie socială şi pentru mobilizarea de resurse în beneficiul copiilor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate