.

Mai sunt 3 zile până la încheierea termenului de actualizare a dosarelor pentru locuinţe sociale!

Devenii care au depus cereri pentru locuinţe sociale mai au la dispoziţie doar 3 zile lucrătoare pentru actualizarea dosarelor, în vederea întocmirii listei de priorităţi cu solicitanţii îndreptăţiţi să beneficieze de o locuinţă socială în anul 2024.

Termenul limită este marţi, 31 octombrie 2023.

Dosarele neactualizate sau depuse după această dată vor fi luate în considerare pentru lista de priorităţi din anul 2025.

Documentele pentru actualizarea dosarelor se depun la Registratura Direcţiei de Asistenţă Socială Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4, etaj 1), după următorul program:

– luni – joi, între orele 8:00-16:30

– vineri, între orele 8:00-14:00

De asemenea, documentele pot fi transmise online, pe adresa: [email protected].

Lista actelor necesare pentru actualizarea dosarelor poate fi consultată pe site-ul oficial al Direcţiei de Asistenţă Socială Deva – https://dasdeva.ro, Secţiunea Locuinţe şi Asociaţii – Locuinţe sociale, precum şi la sediul instituţiei.

INFORMAŢII SUPLIMENTARE pot fi solicitate la numerele de telefon 0755.878.380, 0737.036.002 şi 0254.218.030 / Tasta 3 (Biroul Fond Locativ – Locuinţe sociale), în timpul programului de lucru.

DE REŢINUT! Toţi solicitanţii de locuinţe sociale aflaţi în evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială Deva au fost notificaţi, în scris, în luna august, cu privire la termenul limită de actualizare a dosarelor.

Direcţia de Asistenţă Socială Deva

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate