.

Lucrările de modernizare a locului de joacă din Parcul ,,Cetate” Deva au avansat!

Un loc de joacă cu echipamente noi și cu zonă de educație rutieră.

Administrația publică locală a anunțat că lucrările de reabilitare a locului de joacă din Parcul ,,Cetate” Deva sunt finalizate în procent de peste 60%. Constructorul lucrează în ritm susținut.

Au fost finalizate lucrările de terasemente, a fost turnat betonul pentru fundațiile echipamentelor.
Constructorul montează deja echipamentele pentru locul de joacă: un complex de joacă modern care oferă o gamă diversificată de activități, un complex de joacă pentru copii cu dizabilități, diferite tipuri de leagăne pentru copii mici și copii mari, inclusiv leagăne pentru copii cu dizabilități, balansoare, figurine pe arc, echipamente muzicale, coșuri de gunoi, bănci stradale.

Se montează de asemenea și bordurile care împrejmuiesc locul de joacă și cele de la benzile de circulație a noii zone de educație rutieră.
,,Așa cum vă spuneam, vom avea aici și mașinuțe, semafoare, indicatoare rutiere, treceri de pietoni etc. Zona de educație va putea fi utilizată și de către unitățile de învățământ devene pentru ore de educație rutieră în aer liber. Copiii noștri merită tot ce este mai bun, condiții de calitate în unitățile de învățământ dar și în spațiile de recreere. Ei sunt comoara noastră cea mai de preț și viitorul comunității noastre”, a declarat Nicolae-Florin Oancea, primarul municipiului Deva.
Constructorul a anunțat că în funcție de cum va fi vremea, va fi montat ulterior și covorul elastic de tartan.

Investiția de modernizare a Parcului Cetate este finanțată din bugetul local al municipiului Deva.
Tot în Parcul Cetate Deva este amenajat acum și patinoarul care își așteaptă iubitorii de distracție pe gheață și în perioada sărbătorilor de iarnă.
Reamintim și faptul că la inițiativa primarului Florin Oancea, pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în municipiul Deva beneficiază de acces gratuit și închiriere cu titlu gratuit a patinelor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate