.

Lucian Rus – candidatul PSD pentru Primăria Deva

Sâmbătă dimineaţa candidatul PSD, Lucian Rus, şi-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal pentru funcţia de primar al municipiului Deva.

Acesta a fost însoțit de către  Președintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor,  de Natalia Intotero, ministru în Guvernul României, cei doi vicepreședinți ai CJ  Hunedoara, colegi de la municipiu şi din Organizaţia Județeană a PSD , precum şi de echipa de consilieri propuşi pentru Consiliul Local Deva.

 

Lucian Rus are 44 de ani, este căsătorit şi este tată a doi copii. Anterior acestui demers, Lucian Rus a deținut portofoliu de ministru secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, unde s-a evidențiat printr- o activitate deosebită.

Propunerea PSD pentru această funcţie, vine ca o mare speranță pentru a asigura un viitor cert comunității locale, punerea pe baze moderne a viitorului municipiului reşedinţă de judeţ, asigurarea şi dezvoltarea Devei prin atragerea de investiții şi crearea unui climat de dezvoltare socio-economică şi culturală.

Candidatura lui Lucian Rus devine o certitudine prin depunerea dosarelor la Biroul Electoral Municipal şi reprezintă, în opinia sa, o mare provocare şi o  mare responsabilitate. ,,Vreau să mulţumesc în primul rând Preşedintelui Laurenţiu Nistor pentru susţinere, colegilor din biroul municipal, iar împreună suntem o echipă şi impreună  vrem să mergem pe acest drum pentru a face lucruri bune în oraşul nostru. Îmi doresc un oraș frumos, sănătos, un oraş în care tinerii să își găsescă căminul. Îmi doresc să fiu un primar pentru toţi devenii, iar împreună cu ei să ne schimbăm viața în mai bine. Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de mine şi îi asigur că putem face lucruri minunate în Deva, a precizat între altele Lucian Rus, după depunerea candidaturii la funcția de primar al Devei.

Laurențiu Nistor președintele Organizaţiei Judeţene a PSD, prezent la eveniment, nu numai că îi asigură tot sprijinul, ci se declară încrezător că Lucian Rus va fi viitorul Primar al Municipiului Deva. ,,Regret că un prefect de tristă amintire, care este şi candidat la preşedinţia CJ, nu un contracandidat a lui Lucian Rus, spunea zilele trecute că cei din PSD sunt ca niste mielușei, suntem blânzi. Eu vreau să îi transmit că suntem lei şi nu ne putem compara cu ei… Da, dacă spune că suntem mielușei, eu vreau să îi spun că termenul de mielușel este mai bun ca cel de berbec. Suntem hotărâți să facem ceea ce este bine pentru Deva şi nimic nu ne mai poate opri în această bătălie electorală”, avea să sintetizeze în dialogul său cu presa, Preşedintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor.

În prezent, la Deva, PSD are o organizaţie foarte puternică, ceea ce duce la încrederea deplină că Lucian Rus va deveni noul primar al Devei, având în vedere experiența sa în administraţie – dovadă fiind şi funcția de secretar de stat în care a avut o activitate de excepţie.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate