.

LIDL retrage un sandwich care conţine făină de soia, fără a fi menţionată pe etichetă

Lidl Romania a anunțat că recheamă sandvișul „Chef Select, sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g“, pe care clienții îl pot returna deja, potrivit unui anunț publicat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Mai exact, producătorul sandvișului este Tip Top Food Industry, iar anunțul vizează toate aceste produse, indiferent de termenul de valabilitate.

„S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe etichetă. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări. Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum”, arată anunțul companiei.

Produsele vizate au fost doar vândute de către Lidl România. În momentul în care a fost sesizat, retailerul a scos produsele de la vânzare.

„Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, menționează Lidl în anunț.

Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare. Sursa: europafm.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate