.

Laurenţiu Nistor candidează pentru un nou mandat de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara

Finalul acestei săptămâni a consemnat un eveniment cu dublă semnificație pentru Organizația PSD Hunedoara: depunerea candidaturii  lui Lucian Rus pentru funcția de primar al municipiului Deva, pentru ca, apoi, două ore mai târziu, la Biroul Electoral Județean, actualul președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, să își depună candidatura pentru un nou mandat.
Evenimentul,  prin definiție,  cel mai important pentru PSD Hunedoara a reunit, la sediul Biroului Electoral Județean, pe cei mai reprezentativi membri ai partidului, echipa de consilieri cu care se  prezintă partidul pentru Consiliul Județean, simpatizanți și jurnaliști din media hunedoreană.
Depunerea candidaturii pentru un nou mandat al actualului președinte al CJ, Laurențiu Nistor,  reprezintă o continuare a politicii de construire a unor obiective economico – sociale hunedorene de importanţă deosebită pentru toți locuitorii județului.
Ce îl recomandă pe actualul președinte pentru un nou mandat la Consiliul Județean sunt performanţele realizate  în domeniul atragerii fondurilor europene- fonduri de peste un miliard  de euro – implicare susținută în refacerea infrastructurii drumurilor județene – până în prezent au fost reabilitaţi 402 km, reabilitarea și construirea  de unități  spitalicești, între care Spitalul Județean de Urgență Deva – UPU, o unitate ultramodernă, secția de cardiologie,  ca să reamintim doar câteva dintre multele investiții în domeniul sănătății.
Nu au fost neglijate, ci dimpotrivă au fost sprijinite în mod substanțial, toate domeniile importante din județul Hunedoara – arta, cultura, sportul, turismul, cultele etc.
Laurenţiu Nistor se prezintă în faţa electoratului cu garanția unui om politic extrem de implicat în viata comunității hunedorene, iar experienta de peste 30 de ani în politică și administrație reprezintă garanția alegerii corecte şi din partea electoratului. Actualul președinte al Consiliului Județean Hunedoara a îndeplinit, rând pe rând, funcții de primar la Şoimuş, deputat în Parlamentul României, unde a fost tot timpul implicat în rezolvarea  problemelor comunității.
Revenind la momentul de sâmbătă, după depunerea candidaturii pentru un nou mandat de Președinte,  Laurentiu Nistor a declarat ca își dorește un nou mandat 2024 – 2028  pentru interesele și binele cetățenilor județului Hunedoara.
“În toată această perioadă,  împreună cu echipa de consilieri și cu cei doi vicepreședinți ai CJ ca am făcut lucruri de excepție pentru cetățenii județului Hunedoara.  Am încredere în echipa de consilieri , în întreaga organizație PSD că împreună vom face în continuare lucruri deosebite pentru toți locuitorii județului,  indiferent de localitate și de culoarea politică. Am demonstrat că am fost cei mai buni și cu siguranță vom câștiga alegerile. Îi doresc de asemenea fostului “locatar” al Prefecturii  succes (Călin Petru Marian, n.red.), să rămână un bun funcționar la APIA. Îl auzeam alaltăieri pe contracandidatul meu, când a fost lansarea la Deva, cum încerca să inducă în eroare cetățenii municipiului Deva, spunând în fața camerelor de luat vederi să evităm, noi PSD-ul,  să punem ,, Un Rus” la Primăria  Deva. Eu zic, că ar trebui să îi fie rușine că încearcă prin această metodă să ducă în eroare oamenii. Eu nu pot să spun despre primarul Florin Oancea că este maghiar, rutean, francez, englez… Lucian  Rus este un român adevărat, mai român decât cel care a spus că este ,,Un Rus” . Este o inducere în eroare prin care se poate înțelege,  că noi PSD-ul, am făcut un import din Rusia ca să- l punem candidat la Primăria Deva. Lucian Rus este un moț adevărat,  o persoană dedicată oamenilor.
Vreau să asigur cetățenii județului Hunedoara, că si în următorul mandat vom fi la dispoziția cetățenilor, nu ne punem pe un scaun de președinte sau primar sau consilier pentru mândria noastră. Vrem să  fim cu adevărat la dispoziția oamenilor pentru a le rezolva problemele. Pot să privesc cetățenii județului în ochi, fără nicio apăsare,  întrucât  ce am promis am realizat”, a mai precizat Laurențiu Nistor,  după depunerea candidaturii pentru un nou mandat de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate