.

Iustin Cionca a acordat o distincție pentru implicarea în proiectele sociale ale Aradului

Președintele Consiliului Județean, dl. Iustin Cionca, a oferit doamnei Geanina Turcu, președintele Asociației „Răzvan Gabriel”, distincția „Bene Merenti” pentru contribuția personală deosebită în dezvoltarea unor proiecte sociale în județul Arad, pentru sprijinirea copiilor defavorizați proveniți din instituțiile sociale din subordinea Consiliului Județean.

Doamna Geanina Turcu a donat, în ultimii doi ani, aprox. 150 de mii de euro pentru proiecte caritabile în municipiul și județul Arad, susținând și activitatea Asociației „Împreună Suntem Mai Buni”, din Lipova, dar și proiecte de modernizare a secției de Pediatrie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

„Îi sunt recunoscător doamnei Geanina Turcu, pentru că, deși este de la București, dă un exemplu aici, la Arad, de implicare civică, altruism și umanism. Îi mulțumesc și îmi doresc ca asociațiile arădene să fie la fel de implicate și consecvente în susținerea proiectelor sociale, cum estre Asociația «Răzvan Gabriel»”, a precizat președintele Consiliului Județean Arad. 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate