.

Infracţiuni rutiere pe drumurile din judeţ

• În data de 17 iunie 2024, în jurul orei 00:20, polițiștii au oprit în trafic, pe raza municipiului Orăștie, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din Orăștie.   În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare au fost retrase din circulație. În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii bărbatului pentru 24 de ore, iar la data de 17 iunie 2024, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

 • În data de 17 iunie 2024, în jurul orei 19:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică Hunedoara au depistat în trafic, pe bulevardul Republicii, din Hunedoara, autoturismul condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara.  În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul  nu deține permis de conducere. De asemenea, în urma testării tânărului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

• În data de 17 iunie 2024, în jurul orei 13:10, polițiștii Biroului Rutier Hunedoara au oprit în trafic, pe raza municipiului Hunedoara, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara.      De asemenea, în urma testării tânărului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate