.

HUNEDOARA: Vineri, luni şi marţi nu se fac încasări de taxe şi impozite la casieria din clădirea Pieţei Dunărea

Vineri, luni şi marţi (12, 15 şi 16 aprilie 2024) nu se pot face încasări de taxe şi impozite la casieria din clădirea Pieţei Dunărea.
Rămân disponibile toate celelalte modalităţi de plată a taxelor şi impozitelor locale:
– numerar sau cu cardul, la ghișeele Primăriei (clădirea nouă, fostul sediu BRD din Centrul Vechi) – luni, marţi, miercuri şi vineri de la 07.30 la 16.30, iar joia – de la 07.30 la 18.30.
– numerar sau cu cardul la casieria de la Piaţa Obor, de luni până vineri, între orele 08.00 – 14.00
– numerar sau cu cardul, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (Evidenţa Populaţiei) – luni, marţi, miercuri şi joi – de la 08.00 la 15.00, vinerea – de la 08.00 la 14.00 (aici, în fiecare a doua şi a patra zi de joi din lună, programul este prelungit, între 08.00 şi 17.00).
ON-LINE :
• pe www.ghiseul.ro (trebuie să vă creați un cont de utilizator, dacă nu aveți unul)
• pe site-ul Primăriei: https://taxe.primariahunedoara.ro
• pe site-ul Municipiul Hunedoara Ghișeu Online, la adresa:
De asemenea, se poate plăti cu cardul şi la cele două terminale instalate în sediul Primăriei Municipiului Hunedoara, respectiv în Piața Dunărea – în hală, lângă registratura Direcţiei de Asistenţă Socială (aici este nevoie de cartea de identitate și un card bancar – terminalele au şi scanner pentru coduri de bare, aşa că, dacă aveţi decizia de impunere cu dumneavoastră, procedura este simplificată).
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate