.

HUNEDOARA: Cadouri de Crăciun pentru copiii abandonați și bunicii uitați

Dacă doriți să faceți o bucurie unui copil nevoiaș ori unui bunic singur din Hunedoara, suntem aici să ajutăm! Primăria municipiului Hunedoara, subfiliala de Cruce Roșie și Biblioteca Municipală Hunedoara derulează și în acest sfârşit de an acțiunea de strângere de cadouri de Crăciun pentru copiii abandonați și bunicii uitați.
Darurile pot fi aduse în perioada 11 – 15 decembrie 2023, între orele 8.00 – 16.00, la sediul Bibliotecii Municipale Hunedoara (str. Constantin Brâncuşi, nr. 2, bl X2).
Cadourile vor fi redistribuite apoi așa cum sunt primite de la donatori (fără a fi desfăcute), copiilor și bunicilor din Hunedoara care au mare nevoie de ele. Din acest motiv, darurile trebuie să fie ambalate și etichetate în funcție de categoria destinatarului dorit(ă). De exemplu: „Cadou pentru băiat 3 – 5 ani”, „Cadou pentru fetiţă 5 – 7 ani”, „Cadou pentru bunic”, „Cadou pentru bunică”.
Pentru a evita situații neplăcute este de dorit ca darurile să conțină dulciuri, felicitări sau orice e pretabil pentru un copil sau un bunic. Primim, în cadrul acestui proiect, doar cutii ce conțin lucruri noi sau care se află într-o stare foarte bună. În cazul în care darurile constau în încălțăminte sau îmbrăcăminte, pe eticheta cutiei trebuie trecută și mărimea acestora.
ATENȚIE! Cutiile NU TREBUIE SĂ CONȚINĂ alimente perisabile (ex. portocale, iaurt etc…) sau care s-ar putea deteriora în timpul manipulării (ex. dulceață, compot, ori alte produse ambalate în borcane din sticlă) și nici haine vechi ori încălțăminte veche.
Împreună vom reuși să aducem un zâmbet pe chipurile cât mai multor copii și bunici încercați de soartă, astfel încât pentru ei “Crăciun fericit!” să nu fie doar o simplă urare.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon – 0254.711.549 (Biblioteca Municipală Hunedoara).
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate