.

HUNEDOARA: Aproape 200 de solicitări pentru consultaţii gratuite acordate astăzi la Centrul de Recreere Pensionari

Au fost aproape 200 de solicitări pentru consultaţii gratuite acordate astăzi la Centrul de Recreere Pensionari. Acţiunea va fi reluată sâmbătă, în acelaşi loc, de la ora 10.00
Asociaţia „Salvital” Hunedoara, cu sprijinul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” şi al Direcţiei de Asistenţă Socială din subordinea Primăriei Hunedoara a derulat astăzi o nouă acţiune de evaluare a stării de sănătate a populaţiei, prin consultaţii şi o serie de analize gratuite, la Centrul de Recreere Pensionari, aflat pe b-dul Corvin, nr. 9 bis (cu acces rutier dinspre Piaţa Florilor).
Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a fost prezent în centrul amintit pentru a evalua derularea acţiunii şi, mai ales, din dorinţa de a le mulţumi personal medicilor şi asistenţilor medicali pentru serviciile oferite gratuit hunedorenilor
„Am găsit aici personal medical binevoitor, pacienţi răbdători şi mulţumiţi, dar şi un circuit pentru consultaţii şi analize medicale bine pus la punct.
Felicit Asociaţia Salvital că ajută la monitorizarea stării de sănătate a hunedorenilor. Aceste investigaţii şi analize făcute în cadrul acţiunilor de acest fel sunt mult mai uşor de accesat de către doritori, pentru că nu impun trimitere de la medicul de familie şi aşa mai departe. E mai simplu: cu rezultatele de aici poţi merge apoi la medicul de familie, iar medicul de familie te poate apoi îndruma mult mai bine.
Nu este o acţiune de campanie electorală! Astfel de acţiuni se fac de câţiva ani buni, de mai multe ori pe an, la Centrul de Recreere Pensionari din Hunedoara. Mulţumesc încă o dată Asociaţiei Salvital, cadrelor medicale Salvital precum şi medicilor şi asistenţilor medicali din cadrul Spitalului Municipal Hunedoara care au contribuit la acţiunea de astăzi” a spus primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
Datorită numărului mare de persoane care şi-au manifestat dorinţa de a beneficia de consultaţii gratuite şi de investigaţii medicale (EKG, spirometrii, analize INR, glicemie – teste rapide, osteodensiometrie, măsurare tensiune arterială etc…), acţiunea se va relua sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 10.00. Pentru a se evita timpii prelungiţi de aşteptare, este de dorit ca persoanele interesate să se programeze telefonic la numărul 0354.880.880, disponibil până vineri – 5 aprilie, între orele 08.00 – 16.00.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate