.

Heiuş: “Am strâns numărul de semnături pentru convocarea unei sesiuni extraordinare la Camera Deputaților!”

Răspunsul PSD la recenta solicitare a PNL de a convoca sesiunea extraordinară a fost, cum era previzibil, NIMIC.

În consecință, 117 deputați ai PNL, USR, PMP și Pro România au semnat pentru ca în perioada 26 – 30 august să dezbatem, în sesiune extraordinară:

– Abrogarea recursului compensatoriu, în urma căruia un număr alarmant de 19.000 de infractori au ieșit din închisorile României. Mulți dintre aceștia au recidivate déjà și s-au întors în spatele gratiilor. Și mai mulți însă sunt în continuare în libertate și reprezintă un pericol real pentru cetățeni.

– Abrogarea Ordonanței 51/2019 care scoate transportul rutier interjudețean de persoane din sfera serviciilor publice. Această Ordonanță a fost atacată inclusiv de Avocatul Poporului la Curtea Constituțională, care a întărit faptul că transporturile rutiere de persoane sunt și trebuie să rămână în continuare servicii publice.

– Respingerea OUG 114 – Ordonanţa lăcomiei PSD- ALDE, care a aruncat în aer cursul leu/euro, care a sărăcit populația, care a blocat creditarea și a sărăcit investitorii.

– Respingerea Legii privind amnistia și grațierea, ascunsă la Comisia Juridică și care poate oricând să lovească din nou, în favoarea infractorilor.

Acestea sunt cele mai importante proiecte, pe care dorim să le dezbatem în plen.

Președinte PNL Filiala Hunedoara, deputat Lucian Heiuș

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate