.

Handbal feminin: O vicecampioană naţională de junioare şi un portar vin la CSM Deva

Aflată în căutarea promovării pe prima scenă a handbalului românesc, înainte de turneul programat la Mioveni, unde va întâlni formații de top din Românie ( HC Zalău, CS Mioveni) echipa de handbal feminin CSM Deva se întărește în perspectiva viitoarelor întâlniri.
Săptămâna trecută conducerea clubului devean a realizat un transfer de marcă, fiind obținută pentru urmă­toarele trei sezoane, semnă­tura în favoarea clubului CSM Deva, a tinerei handbaliste Lavinia Florea (19 ani), componentă a echipei națio­nale de tineret a României.
Lavinia Florea este vice­cam­pioană națională de junioare în acest sezon, evo­­luând sub culorile echipei Sepsi- SIC Sfântu Gheorghe și a ocupat cu această echipă, locul secund în Cupa Româ­niei, la cele două competiții ea fiind declarată „cel mai bun centru”.
“Mă bucur că voi face parte din acest proiect! Îmi doresc să contribui cât mai mult la rezultatele echipei și consider că vom reuși, împreună, să ducem CSM Deva acolo unde ne dorim cu toții! Abia aștept să simt atmosfera adusă de galeria Devei, care ne poate oferi acel strop de energie atât de necesar in momentele-cheie”, a declarat Lavinia Florea, handbalistă la CSM Deva.
Așa cum ne-a informat președintele clubului devean, Nelu Ardelean, a fost perfectat și transferul portarului Flavia Lima GABINA cea care va îmbrăca, sezonul viitor, tricoul clubului CSM Deva. Flavia are 27 de ani, este din Brazilia, și vine la clubul devean, de la SK Sugar Gliders, din Coreea de Sud.
În cei doi ani în care a evoluat în Coreea de Sud, noul portar de la CSM Deva a avut un procentaj de peste 34 % la mingile apărate. Brazilianca Flavia Lima Ga­bina se află la cea de a două experiență în Europam ea mai evoluând și la echipa maghiară Alba Fehervar, în perioada 2017-209
“Sunt foarte mulțumită că am luat această decizie, pe care o consider una foarte importantă pentru cariera mea. Sunt convinsă că, alături de noile mele colege, vom avea rezultatele pe care ni le dorim”, a declarat Flavia Lima GABINA, noua jucă­toare transferată la CSM Deva.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate