.

Handbal feminin: CSM Deva a ratat promovarea dorită în Liga Florilor

Handbalistele de la CSM Deva au ratat promovarea în Liga Florilor-prima ligă de handbal feminin,după ce au participat la barajul de promovare oragnizat de către Federația Română de Handbal, la Brașov și unde au fost prezente formațiile Corona Brașov (care a fost și gazda turneului și unde președinte este fostul şef al federației, Alexandru Dedu), CS Activ Prahova Ploiesti, CSM Unirea Slobozia, Știința București, CSM Iași, CSU Cluj-Napoca, CSM Roman și CSM Deva.
În primul meci al turneului CSM Deva a învins cu 29-23, dar echipa din Deva a avut un debut mai slab , fiind condusă la pauză cu 11-10 de către CSM Roman.
Apoi în meciul decisiv pentru atingerea obiectivului, promovarea pe prima scenă a handbalului românesc, CSM Deva a întâlnit, formația Știința București dar handbalistele de la CSM Deva au gestionat foarte slab această partidă și au pierdut cu 17-19 după ce au fost conduse la pauză cu 7-9 de către studentele din Bucu­rești.
Este de acum un prim și important obiectiv ratat dar devencele ar mai avea o, șansa, în toamnă pentru a se obține promovarea. CSM Deva va participa într-un nou joc de promovare, unde va întâlni una dintre formațiile clasate pe locurile 11-12 în primul eșalon,(HC Zalău sau HC Mioveni) iar dacă va trece de acesta, va promova în Liga Florilor.
Să nu uităm că în toamnă CSM Deva se va bate cu echipele care au evoluat în prima ligă, au experiența competiției și joacă totuși un handbal net superior față de cel din liga secundă.
Au jucat pentru CSM Deva: Deva: Inculeț, Năstasă – Șamanț , Tetean , Croitoru, Petrescu, Deaconu, Chereche, Toader, Orșivschi, Vlădășel, Lisewska, Cîmpean, Racho. Antrenor principal: Daniel Gheorghe.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate