.

Gimnastică: Finala Campionatului naţional de junioare se desfășoară la Deva

La finalul acestei săptămâni, 126 de gimnaste vor fi prezente la Sala Sporturilor din Deva, vineri și sâmbătă, pentru a stabili ierarhiile la Campionatul Național Individual al Junioarelor III, II, I.
Vor concura sportive cu vârsta cuprinsă între 9-15 ani de la 16 cluburi : CSM Arad, SCM Bacău, CSȘ Bârlad, CS Dinamo, CSA Steaua, CSȘ Steaua, CSȘ Viitorul Cluj, CS Farul Constanța, CSȘ 1 Con­stanța, CSM Constanța, CSM Deva, LPS Deva, CSȘ Focșani, CSM Onești, CS Petrolul Ploiești, CSȘ 1 Timișoara.
Consiliul Județean Hunedoara a încheiat un parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva și va susține financiar acest concurs, căruia li se vor alătura și alți sponsori.
„Ne bucurăm să putem contribui la organizarea acestei competiții importante, care aduce la Deva sportive valoroase care reprezintă viitorul în acest sport. Este de datoria noastră să ne impli­căm în organizarea campionatului național, având în vedere că Deva are tradiție în acest sport, a dat lumii numeroase campioane și trebuie să-și onoreze titlul de capitală a gimnasticii românești. Le mulțumesc consilierilor jude­țeni pentru votul acordat”, a declarat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.
Campionatul Național Individual al Junioarelor III, II, I se va desfășura după urmă­torul program:
Sâmbătă, 28 octombrie
9:25 -14:02 Concursurile individual compus la Junioare III, Nivel 7 și Nivelul 6
15:10 – 17:02 Concurs individual compus Junioare II, Nivel 5 și 4
18:10 – 20:02 Concurs individual compus Junioare I, Nivel 3, 2 și 1
Duminică, 29 octombrie
10:00 – 12:20 Finale pe aparate Junioare III și II
13:45 – 16:05 Finale pe aparate Junioare I
La competiție vor parti­cipa și gimnaste de la BOPJ-uri și CNOPJ-uri, o parte dintre ele fiind componente ale programului “Țară, țară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate