.

Gimnastică: Campionatele Europene – test de verificare pentru gimnaștii noştri

S-au încheiat operațiunile de înscriere pentru participare la Campionatele Europene Individuale de gimnastică care se vor desfășura în perioada 10-14 aprilie 2019 în localitatea poloneză Sczczecin, un util test pentru viitoarele mondiale de calificare la Jocurile Olimpice.

În întrecerea feminină sunt înscrise 124 gimnaste reprezentând 36 de țări, iar la masculin vor fi prezenți 183 gimnasti din 39 de țări.
Fără a fi făcute nomina­lizările oficiale menționăm că România, conform site-ului Uniunii Europene de Gimnastică (UEG) va participa la această competiție cu patru gimnaste și șase gimnaști, delegația fiind întregită de câte 3 antrenori la fiecare categorie de participare, medic și kinetote­rapeut, câte un arbitru și un şef de delegație.
Concursul de la Sczczecin se va disputa doar la indivi­dual,unde după calificări, se vor acorda titlurile de campioni europeni şi la finalele pe aparate. Vom reveni cu precizări legate de componența nominală a delegației României la această competiție europeană.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate