.

GAFĂ URIAȘĂ: Salutări de la Balul Ciobanilor! Pardon, condoleanțe!

Am mai scris despre faptul că prefectul Călin Marian „bagă capul în toate pozele”, doar-doar va obține procente în plus la capitolul notorietate. Riscurile însă la care se expune insistând să „marcheze” în fiecare zi, sunt degrabă aducătoare de ridicol și penibil.

De la bal…

Prezent la Balul Ciobanilor, organizat joi la Șoimuș, prefectul Călin Marian a ținut morțiș să ne anunțe că a fost foarte frumos acolo și că a mers însoțit de doamna deputat Vetuța Stănescu. Doamne ajută, zicem…

Numai că, la o oră a venit vestea decesului Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Sobru, afectat, dar grăbit, prefectul Călin Marian a postat un mesaj de condoleanțe adresat poporului britanic și Familiei Regale. Nu ne-am imaginat că prefectul se ridică la un nivel atât de înalt de comunicare, dar am zis, frumos din partea lui! Creierele noastre s-au blocat însă imediat, la fel și Facebook-ul: „God bless the Queen!” Cum??? Prefectul își încheie mesajul de condoleanțe cu fraza care tradusă înseamnă „Dumnezeu să binecuvânteze Regina”? Deci nu a murit?

Domnule prefect, noi înțelegem că la Balul Ciobanilor v-ați simțit bine, că vă știm calificarea profesională. Când însă vreți să păreți internațional așa, e bine să vă consultați cu oameni care au mai mult decât școala vieții.

Îl felicităm totuși pe binevoitorul căruia i s-a făcut milă de prefect și i-a atras atenția că a scris o tâmpenie. Mesajul a fost modificat ulterior: „Rest in peace, Your Majesty!” (Odihniți-vă în pace, Majestatea Voastră).

PS: Domnule prefect, un sfat! Fiți cu băgare de seamă, duminică, la Țebea, e cu „Odihnă veșnică”, nu „La mulți ani!”

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate