.

Fotbal: Tragerea la sorți pentru promovare în Liga a III-a, defavorabilă echipelor din județ

Prezent la tragerea la sorți pentru barajul de promovare în liga a treia, Cristian Petrean, președintele Asociației Județene de Fotbal Hunedoara este totuși optimist în ciuda faptului că sorții au fost potrivnici echipelor din județul nostru.

Oficialul Asociației Jude­țene de Fotbal nu și-ar fi dorit pentru barajul de promovare o reprezentantă din județul Timiș sau Arad dar în urma tragerii la sorți s-a stabilit ca echipa câștigătoare a campionatului din Hunedoa­ra să joace la promovare cu campioana din Arad.
“Mi-aș fi dorit ca sorții să ne dea un alt județ, dar sunt convins că echipa câștigătoare a județului nostru va avea un lot puternic atât va­loric cât și numeros, iar în 22 iunie să ne bucurăm împreună, pentru o nouă echipă care ne va reprezenta în liga a III- a din sezonul viitor.
Într-adevăr echipa județului Arad (AS Progresul Pecica – locul 1 în acest moment) este favorită, dar dacă în perioada de transferuri, echi­pele aflate pe primele locuri reușesc să transfere jucători peste valoarea celor din lotul actual (bineînțeles fiecare echipă știe unde au fost mai slabi sau mai buni) și procesul de pregătire este continuu, putem câștiga barajul. În plus, cred că avem și un avantaj ca meciul retur să se joaca la noi, sâmbătă 22 iunie 2019 ora 17:30.Succes echipelor pentru câștigarea campionatului și la anul în liga a III-a!”, a declarat Cris­tian Petrean, președintele AJF Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate