.

Fotbal Liga a IV-a: CS “Gloria” al Oraşului Geoagiu – campioana judeţului Hunedoara

Noua campioană a județului Hunedoara la fotbal, a fost decisă în urma desfășurării unui întreg campionat și a play-off-ului stabilit la debutul întrecerilor județene.Titlul a venit după derularea penultimei etape din campionat.

Cu o victorie înre­gistrată pe teren propriu, scor final 3-1(2-0) în partida cu Viitorul Minerul Lupeni, echipa Gloria Orașului Geoagiu a fost declarată de către Asociația Județeană de Fotbal, noua câștigătoare.
Conducerea A.J.Fotbal, președinte Cristian Petrean și vicepresedintele Cristian Gîț au oferit noilor campioni județeni medaliile și trofeul transmisibil, pentru victoria din acest sezon.
Campioana Ligii a IV-a, 𝘊𝘚 ,,𝘎𝘭𝘰𝘳𝘪𝘢” 𝘢𝘭 𝘖𝘳𝘢𝘴̦𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘎𝘦𝘰𝘢𝘨𝘪𝘶, va întâlni într-o dublă manșă campioana județului Timiș în data de 17.06.2023, pe teren propriu, și în data de 24.06.2023 pe terenul campioanei județului Timiș, în barajul pentru promovarea în liga a III-a de fotbal.
Județul Hunedoara a înre­gistrat trei promovări consecutive în ultimii ani care dau încredere că în data de 24 iunie 2023 se va sărbători o nouă promovare în LIGA 3.
Felicitări campioanei, CS “Gloria” al Orașului Geaogiu, succes la baraj !

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate