.

Fotbal Liga a III-a:  CSM Deva a pierdut din nou în deplasare şi vineri joacă acasă

În faza play-off și play-out a continuat competiția din Liga a III-a cu partidele din etapa 7.
Echipa din Deva nu se re­găsește și a pierdut din nou de această dată pe terenul liderului CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, scorul final fiind 3 – 1 pentru gazde care își consolidează poziția cu această victorie în clasamentul seriei a VII-a, având acum 52 de puncte.Golurile au fost marcate de David Pop (min.6), Alexandru Buțu (min.38 și min.45) pentru gazde respectiv Alexandru Iulian Stoica (min.3) pentru deveni.
În celălat joc din serie ACSO Filiaşi s-a impus cu 2-0 în întâlnirea cu ACS Viitorul Şimian, golurile fiind marcate de Alexandru Popa (min.5) și Denis Guță (min.53). După această etapă CSM Deva se află pe locul al treilea în clasament cu 43 de puncte după ACSO Filiași cu 48 de puncte și va evolua vineri 10 mai de la ora 18:00, în penultima etapă , pe Stadionul Cetate cu ACS Viitorul Şimian.
CSM Jiul Petroșani , echipă fără emoții în ceea ce pri­vește retrogradarea a pierdut marți pe terenul din Valea Jiului cu scorul de 1-0 jocul disputat cu ultima clasată CSO Turceni .Singurul gol a fost marcat în prelungirile partidei de către Kolade Adeniji (min.90+2).
Echipa din Petroșani are 26 de puncte și nu mai poate fi ajunsă în ultimele două etapa care mai sunt de disputat în acest sezon, astfel că își păstrează șansele de menținere în liga a III-a.
Mai sunt, programate partidele din etapa a 8-a din play-off. La Deva, echipa CSM va juca pe propriu teren pentru ultima dată în acest sezon și întâlnește pe AC Viitorul Șimian iar liderul actual al seriei CSC Ghiroda şi Giarmata Vii va juca acasă cu ACSO Filiaşi.
Rezultatele din această etapă sunt foarte importante pentru stabilirea ierarhiei în clasamentul seriei înainte de ultima etapă, când CSM Deva va juca în deplasare la una dintre formațiile cu șanse la promovare, ACSO Filiaşi, echipă care are cu patru puncte mai puțin decât li­derul actual CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.
Cea de a doua formație din județul nostru, CSM Jiul Petroșani va juca astăzi, 10 mai în deplasare la FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA 2 , de la ora 14.00 și mai are încă două partide de disputat până la finalul de sezon, dar își păstrează șansele de a se menține în liga a treia, indiferent de rezultatele pe care le va obține în cele trei jocuri rămase de disputat până la finalul sezonului.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate