.

Fotbal juniori: Juniorii U 19 de la CSM Deva, campioni județeni

În ultima etapă a cam­pio­natului județean de fotbal pentru echipele juniorilor U19, formația CSM Deva a învins, cu scorul de 4-0 (3-0), pe rivalii de la Corvinul Hunedoara.
Scorul a fost deschis de către Lucian Sita iar Dan Boldor, a reușit un hattrick, spre bucuria colegilor săi. Deși jucătorii clubului devean aveau titlul acontat cu două runde înainte și -au respectat statutul și au încheiat competiția cu o nouă victorie.
Performanța, reușită pentru al treilea an consecutiv, este cu atât mai deosebită cu cât în echipa pregătită de Florin Călugărița, Marius Tănasă și Aurel Sava, evolu­ează și jucători mai tineri, proveniți de la grupele mai mici, antrenate de Gabriel Constantin, Constantin Vișan și Marius Sîrbu.
La finalul jocului, campionii au fost premiați de către Cristian Petrean, președintele Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, Ferdinand Pogocsan, viceprimarul municipiului Deva, Ștefan Nanu, an­tre­norul principal al echipei de seniori de la CSM Deva și de Nelu Ardelean, președintele de la CSM Deva.
“Îi felicit pe băieți pentru această performanță, de care suntem foarte mândri. Cu această ocazie, le mulțumesc colegilor mei pentru sprijinul acordat în obținerea acestei performanțe, precum și conducerii clubului, care ne-au asigurat toate condițiile. Acum ne bucurăm, firește, de acest rezultat, dar ne gândim și la viitor, întrucât, în curând, în prima fază a competiției naționale, unde vom întâlni reprezentata județului Mehe­dinți. Sper să ajungem cât mai sus și în această competiție”, a declarat Florin Călugărița, antrenorul principal de la CSM Deva.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate