.

Fotbal: Corvinul a reușit să cucerească trofeul Cupa României

Într-o atmosferă de mare sărbătoare pe Stadionul Municipal din Sibiu s-a disputat finala Cupei Romăniei la fotbal în care s-au întălnit formațile Corvinul Hunedoara și Otelul Galați la care au asiatat circa 12 mii de spectatori din care 7000 au fost suporterii echipei hunedorene , veniți în culorile alb albastre ale clubului de lângă furnale.

Gălățenii au deschis scorul în min.26 dintr-o lovituŕa libeŕă executată magistral de Anes Rusevic de la 18 m la vinclu în colțul lung al portii apărate de Lefter iar hunedorenii vor egala în min.39 prin Marius Coman care a reluat din interiorul careului mic iar suporterii au cu sufletul la gură validarea golului din cabina VAR.

La pauză scorul a fost egal 1 la 1 și antrenorul Dorinel Munteanu foarte agitat la pe zona de sisguranță tehnică a echipei sale.

În partea secundă Oţelul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă de la 11 m acordată extrem de ușor de centralul Bîrsan, iar penalty-ul a fost transformat de același Rusevic de la Otelul Galati care a condus cu 2-1 iar în min 75 Manolache prinde o bombă de la 25 m direct pe poarta adversa si egaleaza spre bucuria suporterilor din tribune care au asteptat decizia VAR pentru validarea golului de 2 la 2.

S- au jucat 11 minute de prelungire după cele 90 regulamentare după care am urmarit reprizele de prelungiri ale acestui joc. Egalitatea de pe tabelă s-a păstrat pînă la finalul celor 120 de minute . Au urmat loviturile de departajare.Pentru Corvinul au executat Coman cu ratare Manolache care a marcat ,Bradu a dus scorul la 4 la 3 ptr Corvinul, Pirvulescu a ratat, iar Herghelegiu este cel care aduce Cupa la Hunedoara.

Corvinul a jucat cu Lefter, Lică(min 90 cu Chindriș) Lupu, Bradu, Coman, (Neacșa min 86 cu Pop), Iacob,Pîrvulescu, Manolache,Hrezdac (min 119 cu Herghelejiu) și Velisar antrenor Florin Maxim

Rezerve au fost Blaga, Ad.Nicolae, Sebastian Ion, Predică, Mitran ,Cîmpan

A arbitrat, cu greșeli, Marcel Bîrsan asistat de Vladimir Urzică si Imre Bucsi; rezervă a fost Florin Andrei iar la cabina VAR au fost Rareș Vidican și Szabolcs Kovacs.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate