.

Festivitate de premiere a proiectului educaţional “Dă-mi 3 minute pentru tine”

Astăzi, a avut loc festivitatea de premiere a proiectului educațional „Dă-mi 3 minute pentru tine”, aflat la prima ediție.

Proiectul s-a desfășurat în perioada ianuarie – aprilie 2023, fiind înscrise 26 de unități de învățământ din județul Hunedoara, cu 96 participanți, coordonați de către 38 de cadre didactice. Au fost acordate premii pentru primele 3 echipe clasate, precum și 2 premii de originalitate și creativitate și un premiu de popularitate.

Activitățile din cadrul proiectului au vizat obiectivele cuprinse în „Planul de acțiune în domeniul drogurilor la nivelul județului Hunedoara 2022-2026”, aprobat prin Ordinul Prefectului județului Hunedoara nr. 250 din 25.07.2022 prin care se urmărește întărirea factorilor de protecție, respectiv reducerea factorilor de risc cu privire la consumul de droguri la elevii din ciclul liceal din unitățile de învățământ din județul Hunedoara, prin informarea și oferirea de alternative de petrecere a timpului liber.â

„Îi felicit pe elevii hunedoreni care s-au înscris în acest proiect! Au demonstrat, din nou, prin metode creative și ingenioase, că acest fenomen distructiv poate fi cu ușurință înlocuit cu obiceiuri sănătoase, care unesc tinerii și le canalizează energia spre o evoluție armonioasă. Le mulțumesc și instituțiilor partenere că se implică activ în combaterea consumului de droguri și că sprijină proiectele de tineret. În calitate de prefect al județului Hunedoara, voi continua să mă dedic tinerilor hunedoreni și să dezvoltăm împreună proiecte cât mai interesante pentru aceștia.” – a declarat prefectul județului Hunedoara.

Partenerii proiectului: Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Hunedoara, Primăria Deva-Poliția Locală Deva, Consiliul Județean al Elevilor Hunedoara și Asociația Rotary Club Deva.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate