.

Femeile din comuna Băița, invitate la Balul Mărțișorului

Ce poate fi mai frumos decât cinstirea doamnelor şi domnişoarelor care înfrumuseţează viaţa de zi cu zi a bărbaţilor? De la acest gând a pornit şi iniţiativa primarului din comuna Băiţa, Damian Diniş, care a organizat o nouă ediţie a Balului Mărţişorului, chiar în ajunul zilei de 8 Martie.

Aşa că femeile din comuna Băiţa au fost invitate joi seara la căminul cultural din satul Lunca pentru a lua parte la o distracţie pe cinste, la care organizatorii s-au străduit să asigure muzică bună şi multe surprize plăcute.

„Anul acesta am organizat Balul Mărţişorului la căminul cultural din Lunca deoarece în Băiţa se execută lucrări de reabilitare la clădirea căminului cultural. Toate doamnele din comună au fost invitate la acest bal ce le este dedicat, în totalitate. Invitat special a fost Tinu Vereşezan, alături de formaţia sa”, a spus primarul Damian Diniş.

Din programul serii de ieri nu au lipsit o tombolă, premii şi surprize plăcute pentru participantele care înscris în concursurile speciale pentru desemnarea celei mai vesele participante, a celei mai bună dansatoare sau pentru titlul de cea mai serioasă femeie.

Una peste alta, administraţia locală din comuna Băiţa a dat dovadă că ştie să îmbine, într-un mod plăcut, calităţile de bun administrator al comunităţii şi de organizator al unor evenimente frumoase pentru oamenii locului.

Datorită reuşitei sale, Balul Mărţişorului va fi organizat şi anul viitor, însă la căminul din Băiţa, unde, până atunci, vor fi terminate şi lucrările de reabilitare.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate